Antonio Banderas tocmai a intrat în distribuția următoarei continuări Indiana Jones 5 pentru a apărea alături de starul francizei, Harrison Ford.

Indiana Jones 5 a apelat la Antonio Banderas pentru a co-juca alături de Harrison Ford în următoarea continuare. În termenul limită, actorul nominalizat la Oscar tocmai a încheiat o afacere pentru a apărea în film, deși detaliile despre personajul său nu au fost dezvăluite. Se alătură colegilor nou-veniți din franciză Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook și Shaunette Renée Wilson.

Un actor veteran, Antonio Banderas este cunoscut pentru o varietate de roluri cu titluri din trecutul său, inclusiv Desperado, The Mask of Zorro, Spy kids și Puss in Boots. Chiar anul trecut, Banderas a obținut prima nominalizare la Oscar pentru rolul din filmul Pain and Glory. În prezent, Banderas poate fi văzut în The Guardian’s Wife’s Bodyguard, care se joacă acum în cinematografe. De asemenea, el poate fi văzut în viitoarea adaptare a jocului video Uncharted și lucrează la următorul film Puss in Boots.

Articolul precedentIan McShane se va întoarce ca Winston în John Wick 4
Articolul următorSex Education – Sezonul 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.