Avatar: Frontiers of Pandora, jocul uitat de Ubisoft Avatar și-a ridicat în sfârșit capul albastru strălucitor. Într-una dintre cele mai mari surprize ale E3 2021, această lansare mult așteptată a primit un titlu – Avatar: Frontierele Pandorei – și a primit un segment complet de dezvăluire de cinci minute în timpul evenimentului Ubisoft Forward din această vară. Țintând doar ultima generație de console, această aventură în lume deschisă aprobată de James Cameron promite o ieșire științifică cu adevărat uimitoare, într-o lume bogată în detalii.

Creat de studioul cel mai cunoscut pentru franciza The Division, Ubisoft Massive, acest titlu alimentat de motorul Snowdrop pare să reînnoiască interesul pentru franciza de film Avatar, de lungă durată.

Programat pentru a fi lansat la o dată neanunțată anul viitor, Avatar: Frontiers of Pandora pare pregătit să producă o exagerare atât de necesară pentru filmul Avatar de 13 ani – Avatar 2. Spre deosebire de Far Cry 6 din acest an, totuși, titlul Avatar al Ubisoft nu va fi lansat pe PS4 sau Xbox One. În schimb, pe baza unui angajament rar de a face o experiență cu adevărat de ultimă generație, Ubisoft a dezvăluit că Avatar: Frontiers of Pandora va fi lansat pe PS5, PC, Xbox Series S / X, Stadia și viitorul serviciu cloud Amazon de la Amazon.

Cu cel de-al doilea film Avatar al lui James Cameron, reprogramat în repetate rânduri, gata să ajungă în cinematografe pe 16 decembrie 2022, ar avea sens ca Ubisoft să lanseze Frontiers of Pandora exact la timp pentru a valorifica hype-ul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here