Battlefield 2042 este un joc shooter de primă persoană care marchează revenirea la războiul iconic al francizei. Într-o lume din viitorul apropiat transformată prin dezordine, adaptați-vă și depășiți câmpurile de luptă care se schimbă dinamic cu ajutorul echipei dvs. și a unui arsenal de ultimă generație.

Data lansării: 22 Octombrie 2021

Verifică Prețul Aici!

Cu suport pentru 128 de jucători, Battlefield 2042 aduce o scară fără precedent pe vastele câmpuri de luptă de pe glob. Jucătorii vor avea mai multe experiențe masive, de la moduri multiplayer actualizate precum Conquest și Breakthrough până la noua zonă Hazard Zone.

Războaiele s-au purtat de zeci de ani, generând veterani de luptă cu experiență, dar strămutați. Acești specialiști își folosesc abilitățile pentru a modela viitorul – un viitor pentru care merită să lupți.

Battlefield 2042 introduce 7 hărți vaste pentru până la 128 de jucători. De la orașele din Seul până la deșerturile Egiptului, fiecare hartă oferă o experiență unică bazată pe mediul natural.

Personalizați armele, gadgeturile și vehiculele în luptă pentru a înclina balanța în favoarea dvs. Invocați un câine robot construit pentru luptă, folosiți un cârlig de luptă sau îmbrăcați-vă propriul costum de aripi.

Alege-ți rolul pe câmpul de luptă și formează echipe personalizate manual prin noul sistem Specialist. Pe baza celor patru clase Battlefield, specialiștii au o specialitate și o trăsătură unică – dar restul încărcării este complet personalizabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here