Înainte de debutul în cinematografe de luna viitoare, analiștii prezic că Black Widow va avea un weekend robust de deschidere la box office.

Mai avem câteva săptămâni înainte ca Black Widow să ajungă în cele din urmă în cinematografe, dar, dacă numerele de urmărire se mențin, va avea un debut foarte solid la box office. Mult așteptata intrare solo a lui Scarlett Johansson în Universul cinematografic Marvel trebuia să sosească inițial în mai anul trecut. 2020 a avut alte planuri… Dar pe măsură ce industria a început să revină la viață, studiourile Disney și Marvel se pregătesc să lanseze primul lor film pe marele ecran în aproape doi ani. Și ar putea fi foarte bine hitul de care are nevoie industria chiar acum.

Cele mai recente numere Black Widow prezic încasări de până la 90 de milioane de dolari în weekendul de deschidere. În partea de jos, se uită la 65 de milioane de dolari. Deși nu ar fi exact un dezastru în aceste condiții, ar fi departe de a fi ideal. Cu toate acestea, 90 de milioane de dolari ar fi fost considerate destul de bune chiar înainte ca anul trecut să schimbe industria pentru totdeauna. Ca să nu mai vorbim că filmul va fi disponibil și prin Disney + Premier Access, ceea ce înseamnă că abonații vor avea opțiunea de a-l viziona din confortul casei pentru 30 de dolari suplimentari. În ce măsură acest lucru îi va afecta potențialul de box-office este greu de spus.

Articolul precedentPrequelul Supranatural The Winchesters se întâmplă cu Jensen Ackles
Articolul următorSe zvonește că Matrix 4 îl va redistribui pe agentul Smith

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.