A sosit din nou momentul. Un alt film important Disney a apărut în cinematografe: Lightyear, un film de animație Pixar despre astronautul care a inspirat jucăria din seria Toy Story.

În ultima vreme, filmele Pixar au ajuns direct pe Disney Plus, sărind peste cinematografe: Soul, Luca și Turning Red au luat-o această cale. Deci, oare se va întâmplă același lucru și cu Lightyear? Probabil că știți deja răspunsul: Acest film se lanseaza în cinematografe vineri, deci nu îl veți găsi pe Disney Plus. Cel puțin, nu încă.

Iată mai multe despre ceea ce știm până acum despre lansarea pe Disney Plus.

Data de lansare pentru Lightyear

Lightyear ajunge în cinematografe vineri, 17 iunie. Spre deosebire de precedentele trei filme Pixar, acesta va fi lansat exclusiv în cinematografe.

Nu a fost emis încă niciun comunicat de presă oficial cu privire la data la care Lightyear va ajunge pe Disney Plus.

Dar, bazându-ne pe filmele Disney anterioare, putem ghici cu aproximație când va ajunge cel mai recent film Pixar pe Disney Plus.

Black Widow a avut nevoie de 89 de zile, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings a avut nevoie de 70 de zile, Eternals a avut nevoie de 68 de zile, iar Doctor Strange in the Multiverse of Madness va avea nevoie de 47 de zile (nu a ajuns încă la Disney Plus – data de lansare programată este 22 iunie).

Ce înseamnă aceste cifre pentru Lightyear? Practic, dacă urmează cea mai recentă lansare Disney, continuarea Doctor Strange, Lightyear va ajunge la Disney Plus pe la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii august.

UPDATE: Filmul de animatie Lightyear va fi lansat pe Disney+ in data de 3 august 2022.

Articolul precedentCele mai bune seriale SF de pe Netflix
Articolul următorSkyShowtime – Un Nou Serviciu De Streaming Care Va Fi Lansat In 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.