Thor: Love and Thunder ajunge în cinematografe vinerea viitoare, reunind duo-ul regizoral și actoricesc Taika Waititi și Chris Hemsworth. Primele reacții pentru continuarea lor la Thor: Ragnarok sunt destul de strălucitoare pe toată linia – ceea ce nu este surprinzător, având în vedere seria excelentă de filme și emisiuni TV ale lui Waititi.

Așadar, când vom putea urmări acasă cel mai recent film Marvel? Lansarea oficială în streaming Disney Plus nu a fost încă dezvăluită, dar între timp putem stabili o fereastră de lansare bazată pe filmele Disney anterioare.

Când ajunge Thor: Love and Thunder la Disney Plus?
Thor 4 ajunge în exclusivitate în cinematografe vinerea viitoare, pe 8 iulie. Nu a fost emis încă un comunicat oficial de presă cu privire la data la care Thor: Love and Thunder va ajunge la Disney Plus. Dar, bazându-ne pe filmele Disney anterioare, putem ghici când va ajunge în streaming cel mai recent film Marvel.

Black Widow a avut nevoie de 89 de zile, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings a avut nevoie de 70 de zile, Eternals a avut nevoie de 68 de zile, iar Doctor Strange in the Multiverse of Madness a avut nevoie de 47 de zile.

Ce înseamnă aceste cifre pentru Thor 4? Practic, dacă urmează cea mai recentă lansare Disney – continuarea Doctor Strange – va ajunge la Disney Plus la începutul lunii septembrie sau chiar la sfârșitul lunii august.

Articolul precedent„The Terminal List” – Cum să vezi online noul serial de acțiune al lui Chris Pratt
Articolul următorTudum: Evenimentul Netflix international pentru fani revine in septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.