Daniel Radcliffe s-a reîntâlnit cu Emma Watson și Rupert Grint la începutul acestui an pentru specialul HBO Max „Harry Potter”, dar nu vă așteptați ca trioul să se întoarcă în fața camerei de filmat pentru o adaptare cinematografică a filmului „Harry Potter and the Cursed Child” – cel puțin nu în viitorul imediat. Radcliffe a declarat pentru The New York Times că un film despre „Cursed Child” nu este „ceva ce mă interesează cu adevărat să fac în acest moment”.

„Acesta nu este răspunsul pe care și-l va dori cineva, dar cred că am fost atât de capabil să mă întorc și să mă bucur de el pentru că nu mai face parte din viața mea de zi cu zi”, a spus Radcliffe despre faptul că s-a înscris la reuniunea HBO Max „Harry Potter”. „Am ajuns la un punct în care simt că am reușit să ies cu bine din „Potter” și sunt foarte fericit unde sunt acum, iar întoarcerea ar fi o schimbare masivă în viața mea.”

Radcliffe a adăugat: „Nu voi spune niciodată niciodată, dar cei de la ‘Star Wars’ au avut la dispoziție 30, 40 de ani înainte de a se întoarce. Pentru mine, au trecut doar 10 ani. Nu este ceva ce mă interesează cu adevărat să fac acum”.

Zvonurile pentru o adaptare cinematografică a filmului „Harry Potter and the Cursed Child” au crescut vertiginos toamna trecută, după ce regizorul Chris Columbus, care a regizat „Sorcerer’s Stone” și „Chambers of Secret”, a declarat pentru Variety că este nerăbdător să îi reunească pe Watson, Radcliffe și Grint într-o versiune cinematografică a piesei.

„Cursed Child”, scrisă de Jack Thorne după o poveste co-creată de J.K. Rowling, este plasată la 19 ani după ultima carte „Harry Potter” și se concentrează pe un Harry adult, care acum lucrează la Ministerul Magiei, și pe fiul său, Albus Severus Potter, care urmează pentru prima dată cursurile de la Hogwarts.

„Este o piesă grozavă, iar copiii au de fapt vârsta potrivită pentru a juca aceste roluri”, a spus Columbus. „Este o mică fantezie a mea”.

Watson a declarat într-un interviu pentru British Vogue publicat în ianuarie că „cu siguranță” s-ar întoarce pentru o a doua reuniune peste 20 de ani. Mulți fani au spus atunci că sperau ca o a doua reuniune să fie filmul „Cursed Child”.

Articolul precedentThe Lost City (2022)
Articolul următorZoe Saldaña a plâns după ce a vizionat 20 de minute din „Avatar 2”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.