Estimările de deschidere pentru Black Widow au un sfârșit de săptămână mai mare decât F9, precum și potențial alte șapte filme MCU.

Predicțiile timpurii la box-office au Black Widow depășind F9 în weekendul de deschidere. Ambele filme urmau să fie lansate inițial în 2020, dar au fost întârziate un an întreg din cauza pandemiei COVID-19. Acum, pe măsură ce cinematografele încep să se deschidă și box-office-ul începe să se stabilizeze cu hit-uri precum A Quiet Place 2 și Godzilla vs. Kong, F9 și Black Widow vor fi cele mai mari hituri din sezonul de vară 2021.

F9 s-a deschis deja pe multe piețe din întreaga lume și urmează să aibă deschidere în America de Nord pe 25 iunie. Black Widow va fi deschisă în cinematografe pe 9 iulie 2021, precum și va fi disponibilă pentru vizionare pe Disney + Premier Access pentru 30 USD. Black Widow ajunge la 24 de luni de la lansarea Spider-Man: Far From Home în cinematografe în iulie 2019, făcându-l cel mai lung decalaj dintre filmele MCU de la decalajul de 23 de luni dintre The Incredible Hulk în iunie 2008 și Iron Man 2 în mai 2010, care a fost, de asemenea, introducerea lui Scarlett Johanson ca Black Widow.

Potrivit Boxoffice Pro, Black Widow se așteaptă să aibă un weekend de deschidere total cuprins între 65 și 90 de milioane de dolari. F9 este în prezent proiectat să se deschidă între 50 și 70 de milioane de dolari, numărul proiectat fiind de 62 de milioane de dolari. Predicția plasează F9 cu trei milioane sub cea mai scăzută estimare a Black Widow și i-ar oferi Black Widow weekendul de deschidere cu cele mai mari încasări de la începutul pandemiei COVID-19.

Comparând weekend-ul de deschidere cu alte filme MCU, proiecția de deschidere a weekendului Black Widow este deja înaintea lui The Incredible Hulk (55 de milioane de dolari) și Ant-Man (57 de milioane de dolari). Atât Captain America: The First Avenger, cât și Thor s-au deschis la 65 de milioane de dolari în 2011, ceea ce se potrivește cu cele mai scăzute previziuni la box-office ale Black Widow. Dacă Black Widow s-ar deschide la cea mai mare proiecție de 90 de milioane de dolari, ar fi în fruntea primelor weekenduri pentru Ant-Man and the Wasp (75 de milioane de dolari), precum și pentru Doctor Strange și Thor: Lumea întunecată (85 de milioane de dolari).

Articolul precedentRick and Morty / Rick și Morty – Sezonul 5
Articolul următorSitcom-ul lui Jamie Foxx „Dad Stop Embarrassing Me!” anulat la Netflix după un sezon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.