Disney+ a anunțat numele celor șapte studiouri anime japoneze, aducându-și talentul și perspectiva unică pentru „Star Wars: Visions” – o colecție de scurtmetraje animate de la Lucasfilm care vor fi exclusiv pe Disney+ – și le-a oferit fanilor o experiență interesantă.

Studiourile de anime dezvăluite au fost Kamikaze Douga, Geno Studio (Twin Engine), Studio Colorido (Twin Engine), Trigger, Kinema Citrus, Science Saru și Production IG. Fiecare studio își va folosi stilurile de animație și povestiri pentru a-și realiza propriile viziuni asupra galaxiei „far, far away”.

Jacqui Lopez (producător executiv), James Waugh (producător executiv), Josh Rimes (producător executiv) și Justin Leach de la Qubic Pictures (producător executiv) și Kanako Shirasaki (producător) au fost prezenți la eveniment pentru a dezvălui fiecare studio și oferiți fanilor o privire specială asupra mediului și a artei conceptuale, deoarece au debutat cu titlul și primele detalii ale fiecărui scurtmetraj.

Kamikaze Douga – The Duel 
Geno Studio (Twin Engine) – Lop and Ochō
Studio Colorido (Twin Engine) – Tatooine Rhapsody
Trigger – The Twins
Trigger – The Elder
Kinema Citrus – The Village Bride
Science Saru – Akakiri
Science Saru – T0-B1
Production IG – The Ninth Jedi

Ca o primă aventură formală în anime, fiecare scurtmetraj „Star Wars: Visions” poartă o sensibilitate japoneză unică, care în multe privințe se aliniază cu tonul și spiritul povestirii Star Wars. De la început, poveștile spuse în galaxia Star Wars au numărat mitologia japoneză și filmele lui Akira Kurosawa printre numeroasele lor influențe, iar aceste noi viziuni vor explora în continuare acel patrimoniu cultural prin stilul unic de animație și perspectiva fiecărui studio de anime.

 

Toate episoadele din „Star Wars: Visions” vor fi lansate pe Disney+ din 22 septembrie 2021.

 

Pentru mai multe despre „Star Wars: Visions”, vizitați StarWars.com.

Articolul precedentJungle Cruise / Croazieră în junglă (2021)
Articolul următorNoua Serie Marvel Studios „What If…?” Va Fi Lansată Pe Disney+ Miercuri, 11 August

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.