DISNEY+ LANSEAZĂ UN NOU TRAILER & KEY ART PENTRU „OBI-WAN KENOBI”

Disney+ a lansat un nou trailer și un key art pentru „Obi-Wan Kenobi”, oferind o privire captivantă asupra mult așteptatei serii limitate. „Obi-Wan Kenobi” va avea premiera exclusiv pe Disney+ vineri, 27 mai, cu primele două episoade. După premieră, serialul va fi difuzat săptămânal în fiecare miercuri, până la finalul de miercuri, 22 iunie.

Povestea începe la 10 ani după evenimentele dramatice din „Războiul Stelelor: Răzbunarea lui Sith”, unde Obi-Wan Kenobi s-a confruntat cu cea mai mare înfrângere a sa – căderea și corupția celui mai bun prieten și ucenic Jedi al său, Anakin Skywalker, care a trecut de partea întunecată sub forma maleficului Lord Sith Darth Vader.

Serialul îl are în rolul principal pe Ewan McGregor, care își reia rolul maestrului Jedi iconic, și marchează, de asemenea, revenirea lui Hayden Christensen în rolul lui Darth Vader. Din distribuție fac parte Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell și Benny Safdie.

„Obi-Wan Kenobi” este regizat de Deborah Chow și este produs de Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Deborah Chow, Ewan McGregor și Joby Harold.

Articolul precedentFireheart / Inimă de foc: Neînfricata (2022)
Articolul următorDIVA – Filme romantice în Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.