Disney+ lansează un nou trailer pentru „Dug Days” de la Pixar, în premieră pe 1 septembrie

În cinstea Zilei Internaționale a Câinilor, Disney + a lansat un nou trailer și artă cheie pentru „Dug Days” de la Pixar Animation Studios, o nouă serie de cinci scurtmetraje care urmărește nenorocirile umoristice ale lui Dug, câinele drăguț de la Disney și Oscar® de la Pixar- lungmetraj câștigător „Up” al cărui guler de înaltă tehnologie îi transpune gândurile în vorbire.

Bob Peterson, vocea lui Dug atunci și acum, a scris și a regizat noile scurtmetraje; Kim Collins produce. A fost un material familiar pentru Peterson, care a fost scenarist și codirector la „Up”, care a câștigat un Oscar® pentru cel mai bun film animat. De mult a înțeles de ce fanii sunt atât de atrași de personaj. „Dug este pur de inimă – este un suflet bun. Cred că oamenii se bucură de acea parte din Dug ”, spune Peterson. „În plus, oamenii își iubesc câinii. Am depus toate eforturile pentru a include adevărul în comportamentul câinilor, așa că ei își văd propriii câini în Dug „.

 

Venirea cu noi aventuri pentru Dug nu a fost o problemă pentru Peterson, care și-a menținut ideea că aceasta este prima dată când Dug iese din Paradise Falls. „Totul este nou și el este încântat de toate acestea”, spune el. „Dar cele mai mici lucruri pot să-l distragă pe Dug, fără să-i pese de o veveriță.”

 

Toate cele cinci scurtmetraje vor debuta pe Disney + pe 1 septembrie.

Articolul precedentTHE POWER OF THE DOG, in regia lui Jane Campion, primeste teaser trailer
Articolul următorProgram Netflix Romania – Septembrie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.