Disney+ prezintă în premieră un nou trailer pentru „Moon Knight” al studiourilor Marvel

Noul serial original are premiera în exclusivitate pe Disney+ pe 30 martie

Disney+ a prezentat în premieră un trailer nou-nouț și emoționant pentru viitorul serial al studiourilor Marvel, „Moon Knight”, în timpul pauzei meciului NFL Super Wild Card dintre Arizona Cardinals și Los Angeles Rams.

De asemenea, a fost lansat un nou poster pentru serialul original, cu acțiune live, difuzat exclusiv pe Disney+ începând cu 30 martie.

Serialul îl urmărește pe Steven Grant, un angajat blând al unui magazin de cadouri, care devine chinuit de pierderi de memorie și de amintiri dintr-o altă viață. Steven descoperă că are o tulburare disociativă de identitate și că împarte un corp cu mercenarul Marc Spector. Pe măsură ce dușmanii lui Steven/Marc converg asupra lor, ei trebuie să navigheze prin identitățile lor complexe, în timp ce sunt împinși într-un mister mortal printre puternicii zei ai Egiptului.

„Moon Knight” îi are în distribuție pe Oscar Isaac, Ethan Hawke și May Calamawy. Episoadele au fost regizate de Mohamed Diab și de echipa formată din Justin Benson & Aaron Moorhead. Jeremy Slater este scenaristul principal, iar Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Mohamed Diab, Jeremy Slater și Oscar Isaac sunt producătorii executivi. Grant Curtis, Trevor Waterson și Rebecca Kirsch sunt producători co-executivi.

Articolul precedentE! – Votarea Continuă La Ediția Din 2021 A People’s Choice Awards
Articolul următorDiva Aplică Legea Din „Dreptul Familiei”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.