În finalul sezonului 2 din „Star Wars: The Mandalorian” de anul trecut, apariția unui tânăr Luke Skywalker a fost unul dintre cele mai mari dezvăluiri și cel mai bine păstrat secret al aclamatului serial de până acum. Reacția episodului a fost încărcată emoțional pentru mulți, rezonând profund cu generații de fani care erau încântați să-l vadă pe Maestrul Jedi în primul său post-Return of the Jedi. Povestea tehnologiei de ultimă oră folosită pentru a-l aduce înapoi pe Luke face obiectul unui episod suplimentar special din „Disney Gallery: The Mandalorian”, care debutează pe 25 august pe Disney+.

„Making of the Season 2 Finale” este o privire din culise a realizării acestui celebru „capitol” din „The Mandalorian”, cu accent pe tehnologia utilizată pentru recrearea lui Luke Skywalker.

Se aprofundează în procesul de colaborare, inclusiv lucrul cu Mark Hamill, pentru a crea o recreere autentică și potrivită și explorează presiunea și responsabilitatea imensă pe care cineastii le-au avut în readucerea unuia dintre cele mai importante personaje din istoria filmului.

 

Academia de Televiziune a recunoscut cel de-al doilea sezon al serialului „The Mandalorian” , cu 24 de nominalizări la premiile Emmy, inclusiv cel mai bun serial dramatic.

Articolul precedentBlack Widow Depășește $215 Milioane În Box Office Și Premier Access Pe Disney+
Articolul următorEscape Room: Tournament of Champions / Scapă, dacă poți 2! Turneul campionilor (2021)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.