Un film despre Duke Nukem, protagonistul iconic al jocurilor video, este în curs de dezvoltare, cu creatorii filmului Cobra Kai la cârmă, potrivit unui raport publicat vineri de The Hollywood Reporter.

Legendary Entertainment, studioul care a realizat Dune, a primit drepturile de a realiza filmul Duke Nukem. Josh Heald, Jon Hurwitz și Hayden Schlossberg, care au creat serialul Netflix Cobra Kai, ar urma să îl producă. Proiectul se află la început de producție, nefiind încă niciun scenarist sau regizor atașat la film, potrivit Reporter.

Seria de jocuri Duke Nukem a început în 1991 pe PC-uri, dar a explodat în popularitate în 1996, odată cu lansarea jocului Duke Nukem 3D. A fost nevoie de mai bine de 14 ani pentru o continuare, Duke Nukem Forever, care nu a cucerit cu adevărat criticii atunci când a fost lansat în 2011.

Un film despre eroul care luptă împotriva extratereștrilor a fost în dezvoltare de ani de zile la Hollywood, dar nu s-a realizat niciodată. În 2018, planurile erau ca fostul superstar WWE John Cena să joace rolul, deși acest lucru nu s-a întâmplat.

Articolul precedentContinuarea filmului „Knives Out” primește un nume: „Glass Onion”
Articolul următorLista Completa a Serialelor Disponibile Pe Disney+ Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.