Filmul Paramount+ „Beavis and Butt-Head” primește o dată de lansare în iunie și lansează primul trailer

Doi dintre cei mai emblematici idioți ai televiziunii s-au întors. „Beavis and Butt-Head Do the Universe”, un nou lungmetraj de animație cu personajele MTV din anii ’90, va avea premiera la Paramount+ pe 23 iunie.

Vestea a fost anunțată odată cu lansarea trailerului oficial al filmului (vezi mai jos), care îi vede pe Beavis și Butt-Head (ambii dublați de creatorul Mike Judge), într-o misiune spațială cu NASA în 1998 (anul de după ce serialul original s-a încheiat) și ajungând în anul 2022. În timp ce NSA și guvernul american le dau de urmă, cei doi se luptă să se adapteze la viața modernă, păstrându-și în același timp simțul umorului copilăresc.

Creați inițial de Judge pentru serialul antologic animat MTV „Liquid Television”, Beavis și Butt-Head sunt doi adolescenți leneși care au în comun un libido extrem și o incapacitate totală de a atrage femeile. Personajele s-au dovedit suficient de populare pentru a-și lansa propriul serial secundar, care a avut 200 de episoade în șapte sezoane. În cadrul emisiunii, cei doi se îmbarcă în scheme, precum și în videoclipuri muzicale simulate, care au fost difuzate frecvent pe MTV. Serialul a lansat un alt serial derivat popular, „Daria”, cu personajul dublat de Tracy Grandstaff, și a fost reluat pentru un sezon suplimentar în 2011.

Judge a scris și regizat filmul și își reia rolurile din serialul original. Gary Cole, Chris Diamantopoulos, Nat Faxon, Brian Huskey, Chi McBride, Tig Notaro, Stephen Root, Andrea Savage, Martin Starr și Jimmy O. Yang interpretează roluri secundare. Judge este producător executiv alături de Lew Morton, Mike Rotenberg și Chris Prynoski, Shannon Prynoski, Ben Kalina și Antonio Canobbio pentru Titmouse.

Un clip special din serial va debuta duminică, la MTV Movie and TV Awards. Pe lângă film, Paramount+ va lansa noi conținuturi „Beavis and Butt-Head” în restul anului. Serialul original complet va fi lansat pe streamer la o dată neconfirmată, iar o nouă serie de reluare este așteptată să fie lansată până la sfârșitul anului.

Articolul precedentRemake-ul „Arachnophobia” este în lucru
Articolul următorDoctor Strange in the Multiverse of Madness primește data de lansare pe Disney+

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.