Lansat in SUA din 27 Mai 2020, HBO Max este noua platforma de streaming HBO care a inlocuit HBO Go si HBO Now, iar din 8 Martie 2022 va fi lansat si in Romania.

HBO Max oferă conținut în premieră și conținut de la HBO și de la alte mărci și rețele ale WarnerMedia. Serviciul include filme disponibile prin intermediul drepturilor de televiziune cu plată existente ale HBO, care provin de la Warner Bros. Pictures și de la studiouri terțe, cum ar fi Summit Entertainment, Universal Pictures și 20th Century Studios (cele trei din urmă au contracte de producție cu HBO până în 2022).

Cat Va Costa HBO Max?

Pentru a sărbători lansarea HBO Max, abonații noi și cei existenți beneficiază de o ofertă extraordinară: reducere de 33% la abonament – pe perioadă nelimitată*! Pretul abonamentului redus fiind de 3.30 euro/luna in loc de 4.99 euro/luna.

Spre deosebire de pretul din alte tari si pretul altor platforme de streaming, HBO Max Romania este mult mai accesibil si mult mai orientat spre consumatorii din tara noastra.

Spre exemplu, HBO Max in SUA are 3 planuri care pornesc de la 9.99$ pentru Basic, 15.49$ pentru Standard si 19.99$ pentru premium, iar continutul este aproape acelasi cu ce va fi disponibil in Romania.

Daca Am HBO Go trebuie sa ma inregistrez la HBO Max?

Nu! Este foarte simpla migrarea de la HBO Go la HBO Max iar tu nu va trebui sa faci nimic.

Fie ca esti abonat printr-un operator de cablu sau direct de pe site-ul HBO Go, contul tau va fi migrat pe aplicatia HBO Max si te vei putea loga direct cu aceleasi detalii ca pana acum.

Vei continua sa platesti acelasi abonament ca pana acum si vei avea o experienta mult mai buna si un continut mult mai mult o data cu lansarea platformei HBO Max in 8 Martie.

Bucură-te de titluri emblematice Warner Bros, HBO, Max Originals, DC, Cartoon Network și multe altele, aflate pentru prima dată într-un singur loc.

Vizionare simultană

Vizionează pe trei dispozitive în același timp.

Profiluri personalizate

Adaugă până la 5 profiluri pentru adulți și copii și bucură-te de conținut selectat cu atenție.

Descarcă și vizionează când vrei, unde vrei

Vizionezi ce dorești, oriunde te afli.

 

Articolul precedentLista Filmelor Netflix în 2022
Articolul următorUncharted (2022)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.