John Wick: Capitolul 4 îl va aduce înapoi pe Ian McShane în rolul lui Winston. Actorul a încheiat oficial un acord cu Lionsgate pentru a reveni în următorul film.

Este oficial, Ian McShane se va întoarce ca Winston în John Wick 4. În toate cele trei tranșe anterioare ale seriei de filme de acțiune, McShane a fost prezentat ca Winston alături de Keanu Reeves în calitate de vigilent titular. Se așteptase să se întoarcă în cel de-al patrulea film, iar Deadline a raportat joi că actorul tocmai și-a încheiat afacerea pentru a-și relua rolul în viitoarea continuare.

„Nu aș putea fi mai fericit decât să-l întâmpin pe Ian McShane înapoi la John Wick: Capitolul 4. El nu este doar un actor uimitor, ci este un colaborator indispensabil care a ajutat la definirea lumii lui John Wick”, a declarat regizorul Chad Stahelski într-o declarație.

Un actor veteran, Ian McShane ar putea fi cel mai bine cunoscut pentru rolul său de Al Swearengen din serialul HBO Western Deadwood. Rolul său i-a adus o nominalizare la Emmy și o victorie la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o dramă serial TV. Alături de John Wick, a apărut în mai multe filme de-a lungul anilor, inclusiv The Wild and the Willing, Villain, Hot Rod și Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Mai recent, el și-a reluat rolul lui Deadwood pentru un film de continuare în 2019 și a jucat în rolul Mr. Wednesday în American Gods.

Articolul precedentLoki – Sezonul 2 Confirmat
Articolul următorAntonio Banderas se alătură lui Harrison Ford în Indiana Jones 5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.