Serialul Loki primeste un al doilea sezon, potrivit unei scene anexate la ultimul episod din primul sezon. Confirmarea, apare la jumătatea creditului episodului 6 la marcajul de 42 de minute și 48 de secunde, când pe ecran apare o ștampilă care spune pur și simplu „Loki se va întoarce în sezonul 2.”

Loki este al treilea serial Marvel care a avut premiera pe Disney+ și primul care a avut un al doilea sezon confirmat oficial. Vedeta WandaVision, Elizabeth Olsen, a confirmat că serialul „WandaVision”, care a avut premiera în ianuarie anul acesta, nu urmează să primească un al doilea sezon. Între timp, în prezent nu este clar dacă „The Falcon and the Winter Soldier” se va întoarce cu un al doilea sezon, mai ales având în vedere că serialul conduce perfect pentru cel de-al patrulea film „Captain America”.

Momentan nu este clar când va fi lansat al doilea sezon Loki, dar ultimul episod din primul sezon ne duce catre viitorul film Marvel „Dr. Strange in the Multiverse of Madness”, care urmează să apară în martie 2022.

Articolul precedentThe Protégé / Codul Asasinului (2021)
Articolul următorIan McShane se va întoarce ca Winston în John Wick 4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.