Ms. Marvel – Serial Marvel / Disney+

„Ms. Marvel” de la Marvel Studios este un serial nou, original, care o prezintă pe Kamala Khan, o adolescentă musulmană americană crescută în Jersey City. Pasionată de jocuri și scriitoare vorace de fan-ficțiune, Kamala este o mega-fană a super-eroilor cu o imaginație supradimensionată – în special când vine vorba de Captain Marvel. Cu toate acestea, Kamala simte că nu se integrează la școală și uneori nici măcar acasă – până când primește superputeri precum eroii pe care i-a admirat întotdeauna. Viața devine mai bună cu superputeri, nu-i așa?

Iman Vellani interpretează rolul Kamala Khan, alias Ms. Marvel. Din distribuție mai fac parte Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Nakli, Azhar Usman, Travina Springer și Nimra Bucha.

Episoadele sunt regizate de Adil El Arbi & Bilall Fallah, Meera Menon și Sharmeen Obaid-Chinoy. Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso și Bisha K. Ali sunt producătorii executivi. Coproducătorii executivi ai serialului sunt Sana Amanat și Trevor Waterson, iar Bisha K. Ali este scenaristul principal.

Din 8 Iunie pe Disney+

Articolul precedentProgram Netflix Romania – Martie 2022
Articolul următorFantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.