Netflix le prezintă pe Michelle Yeoh în rolul lui Scían și pe Sophia Brown (Giri/Haji, The Capture, Marcella) în rolul lui Éile, în viitoarea serie The Witcher: Blood Origin.

Descrierea personajului Scían:
Scían este ultima din tribul ei nomad de elfi luptători. Nimeni nu se poate apropia de măiestria ei cu sabia și nimeni nu duce la fel de multe pierderi în propria inimă. Când apare șansă de a recupera o sabie sacră furată, luată din tribul ei căzut prin mijloace nefaste, ea pornește într-o căutare mortală care va schimba Continentul.

Descrierea personajului Éile:

Éile, o războinică de elită, binecuvântată cu vocea unei zeițe, și-a părăsit clanul și a ocupat poziția de gardian al Reginei pentru a-și urma visul de a fi muziciană nomadă. O mare miză de pe Continent o forțează să se întoarcă la calea lamei în căutarea ei de răzbunare și răscumpărare.

Sinopsis The Witcher: Blood Origin:
Într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea lumii The Witcher, Blood Origin va spune o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjucția sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură.

Blood Origin va avea șase părți și este o serie limitată live-action și un prequel al serialului Netflix The Witcher.

Yeoh și Sophia se alătură lui Laurence O’Fuarain în distribuție, care va juca în rolul lui Fjall: născut într-un clan de războinici ce au jurat să protejeze un rege, Fjall poartă o cicatrice profund înăuntrul său: moartea unei persoane dragi care a căzut în luptă încercând să-l salveze. O cicatrice care nu-l va lăsa să-și tragă sufletul ori să facă pace cu el însuși sau cu lumea din jurul său. În căutarea răscumpărării, Fjall va lupta alături de cei mai puțin probabili aliați, în timp ce-și croiește o cale de răzbunare pe un continent tumultos.

Declan de Barra este producător executiv și Showrunner, iar Lauren Schmidt Hissrich este producător executiv.

Andrzej Sapkowski va avea rolul de consultant creativ al serialului. Jason Brown și Sean Daniel de la Hivemind, alături de Tomek Baginski și Jarek Sawko de la Platige Films vor fi, de asemenea, producători executivi.

Articolul precedentArmy Of Thieves (2021)
Articolul următorThe Witcher – Sezonul 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.