Jensen Ackles se va întoarce în rolul lui Dean pentru a povesti The Winchesters, o serie prequel pentru Supernatural care va urma părinții fraților Winchester.

Supernatural primește oficial un serial prequel. Anul trecut, populara serie de aventuri-sf s-a încheiat după cincisprezece sezoane, spre nemulțumirea fanilor care îi urmăreau de mult pe Jared Padalecki și Jensen Ackles în calitate de frați Winchester. Acum, s-a dezvăluit că CW încearcă să reînvie spectacolul luând povestea înapoi în timp, deoarece rețeaua a comandat un serial prequel Supernatural intitulată The Winchesters, care îi va urma pe părinții lui Sam și Dean.

Ackles, care urmează să reia rolul lui Dean Winchester din nou și să servească ca narator al serialului, este producătorul executiv The Winchesters. Soția sa Danneel Ackles, care a apărut într-un rol recurent ca Danneel la Supernatural, este, de asemenea, producătoare executivă. Fostul co-producător executiv Supernatural Robbie Thompson va produce și va servi ca scriitor al seriei. CW a dat prequelului un angajament de scenariu.

„După ce Supernatural și-a încheiat al 15-lea sezon, am știut că nu s-a terminat. Pentru că așa cum spunem în serial ,„ nimic nu se termină cu adevărat, nu-i așa? „, A declarat Ackles pentru Deadline într-un comunicat. „Când Danneel și cu mine am format Chaos Machine Productions, am știut că prima poveste pe care am vrut să o spunem este povestea lui John și Mary Winchester, sau mai bine zis povestea originii Supernatural. Mereu am simțit că personajul meu, Dean, ar fi vrut să afle mai multe despre relația părinților săi și despre cum a ajuns să fie. Așa că îmi place gândul de a-l face să ne ducă în această călătorie. ”

John și Mary Winchester au fost prezentați anterior în Supernatural, unde au fost portretizați de Jeffrey Dean Morgan și Samantha Smith. S-a explicat că Mary a fost ucisă de un demon în timp ce Sam era încă un copil, determinându-l pe John să devină vânător pentru a-i răzbuna moartea și, în cele din urmă, să transmită cunoștințele sale celor doi fii ai săi. John a fost ucis foarte devreme în al doilea sezon.

Nu există niciun cuvânt în acest moment despre implicarea lui Jared Padalecki în The Winchesters. Deoarece Dean Winchester va servi doar ca narator al spectacolului în acest moment, s-ar părea că nu este exact o grabă să-l implice pe Padalecki pentru o apariție ca Sam. Asta nu înseamnă neapărat că întoarcerea lui este exclusă, poate ca parte a unei scene flash-forward, atât timp cât The Winchesters ajunge să avanseze și să devină un succes pentru CW.

Articolul precedentThe Batman (2022)
Articolul următorBlack Widow Țintește La Un Debut De 90 de milioane de dolari în Box Office

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.