Prime Video a anunțat că a comandat oficial un al patrulea sezon al serialului de succes The Boys, nominalizat la premiile Emmy, coprodus împreună cu Sony Pictures Television, după premiera explozivă a celui de-al treilea sezon. The Boys a lansat primele trei episoade din sezonul trei vineri, 3 iunie, cu noi episoade disponibile în fiecare vineri, până la finalul epic al sezonului, pe 8 iulie. Sezonul de opt episoade este difuzat exclusiv pe Prime Video în peste 240 de țări și teritorii din întreaga lume. În primele trei zile ale celui de-al treilea sezon, audiența mondială a serialului The Boys a crescut cu +17% față de sezonul doi și cu +234% față de primul sezon.

„Încă de la prima noastră conversație cu Eric Kripke și echipa de creație despre sezonul trei din The Boys, am știut că serialul continuă să devină și mai îndrăzneț – o performanță impresionantă având în vedere succesul nebunesc al celui de-al doilea sezon, nominalizat la premiile Emmy”, a declarat Vernon Sanders, șeful departamentului global de televiziune, Amazon Studios. „The Boys continuă să împingă limitele în materie de povestiri, fiind în același timp neîncetat de amuzant și înfilând acul unei satire sociale care pare prea reală. Această lume stilizată a serialului are o incredibilă acoperire globală, iar audiența din weekendul de deschidere este o dovadă în acest sens. Suntem extrem de mândri de distribuția și echipa care a dat naștere unei francize pentru Prime Video și abia așteptăm să aducem mai multe din The Boys clienților noștri.”

„Vorbind în numele distribuției și al echipei, suntem foarte recunoscători celor de la Sony, Amazon și, mai ales, fanilor pentru că au îmbrățișat serialul și ne-au permis să facem mai mult”, a declarat Eric Kripke, The Boysshowrunner. „Suntem încântați să continuăm lupta Măcelarului și a Băieților împotriva lui Homelander și a celor Șapte, precum și să comentăm despre lumea nebună în care trăim. De asemenea, este pentru prima dată în istorie când explozia organelor genitale a dus la un nou succes.”

„Producătorii și distribuția serialului The Boys au dovedit an de an că nu există nicio bară peste care să nu poată sări”, au declarat Jeff Frost, președinte, Sony Pictures Television și Jason Clodfelter, copreședinte, Sony Pictures Television. „Suntem incredibil de mândri de acest serial strălucit și subversiv care îndoaie genul. Relația noastră cu Prime Video este mult mai mult decât un parteneriat, este mai mult ca o familie extinsă. Toată lumea de aici, de la Sony Pictures Television, este recunoscătoare că se alătură Prime Video și lui Eric Kripke pentru un alt sezon de succes.”

Franciza The Boys include acum și un serial de animație antologic de opt episoade, The Boys Presents: Diabolical, care rulează acum pe Prime Video, precum și Spinoff-ul The Boys fără titlu, a cărui acțiune se desfășoară la singurul colegiu din America destinat eroilor tineri-adulti.

 

 

Articolul precedentPrime Video dezvăluie primele imagini oficiale și data premierei pentru serialul SF „Paper Girls”
Articolul următorAna de Armas strălucește în rolul lui Marilyn Monroe în drama „Blonde” de la Netflix

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.