Toate cele opt episoade, bazate pe benzile desenate de Brian K. Vaughan și Cliff Chiang, vor avea premiera pe 29 iulie pe Prime Video

Prime Video a publicat imaginile oficiale în premieră și data premierei pentru viitorul serial de aventuri SF Paper Girls, cu Camryn Jones, Riley Lai Nelet, Sofia Rosinsky și Fina Strazza, bazat pe benzile desenate scrise de Brian K. Vaughan și ilustrate de Cliff Chiang. Toate cele opt episoade ale primului sezon vor avea premiera exclusiv pe Prime Video pe 29 iulie în peste 240 de țări și teritorii din întreaga lume.

În primele ore ale dimineții de după Halloween 1988, patru fete de hârtie – Erin, Mac, Tiffany și KJ – se află pe traseul lor de livrare când sunt prinse în focul încrucișat între călătorii în timp războinice, schimbându-și cursul vieții pentru totdeauna. Transportate în viitor, aceste fete trebuie să găsească o cale de a se întoarce acasă, în trecut, o călătorie care le va aduce față în față cu versiunile adulte ale lor. În timp ce se împacă cu faptul că viitorul lor este mult mai diferit decât își imaginau cele de la 12 ani, ele sunt vânate de o facțiune militantă de călători în timp cunoscută sub numele de Vechiul Ceas, care a interzis călătoriile în timp pentru a putea rămâne la putere. Pentru a supraviețui, fetele vor trebui să își depășească diferențele și să învețe să aibă încredere una în cealaltă și în ele însele.

Bazat pe romanele grafice best-seller scrise de Brian K. Vaughan, Paper Girls este o călătorie personală cu miză mare descrisă prin ochii a patru fete, interpretate de protagoniștii de mare succes Camryn Jones în rolul lui Tiffany Quilkin, Riley Lai Nelet în rolul lui Erin Tieng, Sofia Rosinsky în rolul lui Mac Coyle și Fina Strazza în rolul lui KJ Brandman. Ali Wong joacă, de asemenea, în versiunea adultă a lui Erin, alături de Nate Corddry în rolul lui Larry și Adina Porter în rolul Prioress.

„Așa cum fanii benzii desenate știu deja, această poveste împletește perfect drama profund personală a personajelor cu genul de aventură și acțiune de mare anvergură care este cu adevărat rară pe micul ecran”, a declarat Christopher C. Rogers, producător executiv și realizator al serialului. „Acestea fiind spuse, acest serial se adresează tuturor (chiar și celor care nu au pus niciodată mâna pe o revistă de benzi desenate!) care s-au întrebat vreodată cum ar fi să se întâlnească pe ei înșiși într-o altă etapă a vieții – să compare ceea ce știi acum cu ceea ce credeai că știi atunci… A fost o emoție autentică să joc în lumea lui Brian și Cliff și mă simt onorat că am lucrat alături de acest grup incredibil de special de artiști și colaboratori pentru a-i da viață.”

„Iubesc acest serial!”, a declarat Brian K. Vaughan. „Distribuția extraordinară se simte ruptă din paginile benzii noastre desenate. Și fie că ați citit fiecare număr din Paper Girls sau abia începeți călătoria aici, vă vor fi pregătite surprize uriașe în acest prim sezon epic.”

Ali Wong a adăugat: „Sunt atât de entuziasmată că telespectatorii le vor descoperi pe tinerele și incredibilele protagoniste din Paper Girls, colegele mele Riley Lai Nelet, Camryn Jones, Sofia Rosinsky și Fina Strazza. Riley și cu mine ajungem să o interpretăm pe „Erin” în decenii diferite, iar colaborările noastre în crearea acestui personaj împreună nu ar fi putut fi mai amuzante.”

Paper Girls este produs de Amazon Studios și Legendary Television, în asociere cu Plan B. Serialul este produs în mod executiv de Christopher C. Rogers, Stephany Folsom, Christopher Cantwell, Brian K. Vaughan, Cliff Chiang, Steven Prinz și Plan B. Serialul a fost creat pentru televiziune de Folsom. Primul sezon este regizat de Mairzee Almas, Georgi Banks-Davies, Destiny Ekaragha și Karen Gaviola.

Articolul precedentNetflix transformă „Squid Game” într-o competiție reală cu un premiu de 4,56 milioane de dolari
Articolul următorPrime Video dă undă verde celui de-al patrulea sezon al serialului „The Boys”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.