Program Netflix Romania – Mai 2022

În luna mai poți urmări: Stranger Things 4: Volumul 1, unde, într-o perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare, iar dezlegarea misterului ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată; Clark, o dramă ce spune povestea vieții bărbatului din spatele expresiei „sindromul Stockholm”, care a reușit să vrăjească întreaga Suedie, în ciuda nenumăratelor acuzații; Love, Death & Robots: Volumul 3, care adună lumi stranii, plăceri violente și turnuri bizare într-o nouă parte a antologiei animate distinse cu premiul Emmy, semnată de Tim Miller și David Fincher.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: 42 Days of Darkness, Brotherhood: Sezonul 2, Cyber Hell: Exposing an Internet Horror, El marginal: Sezonul 5, Hold Your Breath: The Ice Dive, New Heights, Sea of Love, Somebody Feed Phil: Sezonul 5, Summertime: Sezonul 3, The Circle: Sezonul 4, The Getaway King, The Lincoln Lawyer, The Pentaverate, The Takedown, Welcome to Eden, Who Killed Sara?: Sezonul 3, Workin’ Moms: Sezonul 6, A Few Good Men, Better Call Saul: Sezonul 6, Wrath of Man și multe altele.

TITLURILE LUNII
Clark – SERIAL NETFLIX
Serialul dramatic Clark spune povestea vieții bărbatului din spatele expresiei „sindromul Stockholm”, care a reușit să vrăjească întreaga Suedie, în ciuda nenumăratelor acuzații de trafic de droguri, tentativă de omor, furt și jaf asupra mai multor bănci. Bazat pe adevărurile și minciunile dezvăluite de autobiografia lui Clark Olofsson și regizat de Jonas Åkerlund, serialul este o poveste de ficțiune despre unul dintre cele mai controversate personaje din istoria contemporană a Suediei.

| Regizat de: Jonas Åkerlund
| Scris de: Fredrik Agetoft, Peter Arrhenius, Jonas Åkerlund
| Produs de: Julia Stannard, Börje Hansson, Patrick Sobieski, Gabija Siurbyte, Birna Paulina Einarsdottir
| Producători executivi: Hans Engholm, Jonas Åkerlund
| Co-producător: Gabija Siurbyte
| Cu: Bill Skarsgård, Alicia Agneson, Vilhelm Blomgren, Sandra Ilar, Kolbjörn Skarsgård, Hanna Björn, Peter Viitanen, Lukas Wetterberg, Agnes Lindström Bolmgren, Isabelle Grill
| Trailer: aici.

DIN 5 MAI 2022

Love, Death & Robots: Volumul 3 – SERIAL NETFLIX
Lumi stranii, plăceri violente și turnuri bizare te așteaptă în al treilea volum al antologiei animate distinse cu premiul Emmy, semnată de Tim Miller și David Fincher.

| Regizat de: Dominique Boidin, Léon Bérelle, Rémi Kozyra, Maxime Luère, Tim Miller, Robert Valley, Alex Beaty, Elliot Dear, Meat Dept, Simon Otto, Jennifer Yuh Nelson
| Scris de: Tim Miller, Philip Gelatt
| Producători executivi: Joshua Donen, David Fincher, Jennifer Miller, Tim Miller
| Cu: Scott Whyte, Nolan North, Steven Pacey, Emily O’Brien, Fred Tatasciore, Matthew Yang King, Michelle C. Bonilla, Chris Cox, Ike Amadi, Noshir Dalal, Piotr Michael
| Teaser: aici.

DIN 20 MAI 2022

Stranger Things 4: Volumul 1 – SERIAL NETFLIX
Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acesteia ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată.

| Creat de: Frații Duffer
| Regizat de: Frații Duffer (401, 402, 407, 408, 409), Shawn Levy (403, 404), Nimród Antal (405, 406)
| Scris de: Frații Duffer (401, 402, 407, 408, 409), Caitlin Schneiderhan (403), Paul Dichter (404), Kate Trefry (405), Curtis Gwinn (406)
| Produs de: Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment
| Producători executivi: Frații Duffer, Iain Paterson, Shawn Levy, Dan Cohen, Curtis Gwinn
| Cu: Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke, Priah Ferguson, Brett Gelman, Cara Buono, cu Matthew Modine și Paul Reiser
| Trailer: aici.

DIN 27 MAI 2022

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

2 MAI 2022
Octonauts: Above & Beyond: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Octonauts: Above & Beyond: Sezonul 2
Căpitanul Barnacles, Kwazii și echipa descoperă noi medii și protejează și mai multe viețuitoare în timp ce străbat lumea în misiuni palpitante.

3 MAI 2022
Hold Your Breath: The Ice Dive – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Ține-ți respirația: Scufundări sub gheață
Un documentar despre scufundătoarea Johanna Nordblad, care încearcă să doboare recordul mondial la distanță parcursă sub gheață dintr-o singură respirație.

4 MAI 2022
40 Years Young – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Când ai 40 de ani
După ce află un adevăr amar, un bucătar și prietenul lui cel mai bun, asociat la restaurant, participă la un concurs culinar în Cancún pentru a-și regăsi pofta de viață.

El marginal: Season 5 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: El marginal: Sezonul 5
În sezonul final, Miguel caută să se reabiliteze după gratii, Diosito întâmpină probleme în lumea de afară, iar un cult amenință să aducă sfârșitul pentru Puente Viejo.

Meltdown: Three Mile Island – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: În pragul catastrofei: Three Mile Island
Persoane din interior povestesc evenimentele, controversele și efectele persistente ale accidentului de la centrala nucleară Three Mile Island din Pennsylvania.

Summertime: Season 3 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Trei metri deasupra cerului: Sezonul 3
O nouă vară aduce o nouă serie de triunghiuri amoroase, iar grupul își explorează pasiunile și testează limitele prieteniei.

The Circle: Season 4 (episoadele 1-4) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 4
Sunt vorbăreți, duplicitari și faimoși (în secret!). Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face tot ce e nevoie pentru a câștiga marele premiu.

5 MAI 2022
Blood Sisters – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Legate prin sânge
Unite de un secret periculos, bunele prietene Sarah și Kemi sunt nevoite să fugă după ce un mire bogat dispare în timpul petrecerii sale de logodnă.

The Pentaverate – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Pentaviratul
După ce a influențat evenimentele globale vreme de secole, o societate secretă este amenințată din interior. Poate acest reporter canadian s-o salveze odată cu lumea?

Wild Babies – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Pui sălbatici
Urmărește aventurile puilor de lei, elefanți, pinguini, pangolini și alte animale în încercarea lor de a trece peste suișurile și coborâșurile vieții în sălbăticie.

6 MAI 2022
Along for the Ride – FILM NETFLIX
Titlu localizat: La drum împreună
În vara dinaintea începerii facultății, silitoarea Auden îl cunoaște pe misteriosul Eli care, în aventurile nocturne, o ajută să ducă viața fără griji după care tânjea.

Marmaduke – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Marmaduke
Dezordonatul și ștrengarul Marmaduke este inimos, dar mereu intră în belele! Oare are calitățile necesare pentru a străluci în lumea dichisită a concursurilor canine?

Thar – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Crimele trecutului
Un polițist veteran are ocazia să arate ce poate când liniștea unui orășel este tulburată de o crimă și de complotul sinistru al unui străin.

The Sound of Magic – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Sunetul magiei
Un magician care trăiește într-un parc de distracții abandonat face să dispară necazurile unei adolescente deziluzionate și greu încercate și îi readuce speranța.

The Takedown – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Tur de forță
După o pauză de zece ani, doi polițiști incompatibili fac din nou echipă pentru a investiga o crimă într-un orășel francez divizat, pe fondul unei ample conspirații.

Welcome to Eden – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Îmbietorul Eden
Un grup de tineri adulți merg la o petrecere pe o insulă îndepărtată, dar găsesc cu totul altceva în locul paradisului la care se așteptau.

8 MAI 2022
Christina P: Mom Genes – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Titlu localizat: Christina P: Gene de mamă
În acest program special, comediana Christina P abordează fără menajamente bucuriile și necazurile din viața de părinte și de cuplu, dar și alte subiecte.

9 MAI 2022
Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War – FILM ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Ghost in the Shell: SAC_2045: Război sustenabil
În această versiune de lungmetraj a primului sezon din SAC_2045, cu acțiunea în anul 2045, Motoko Kusanagi și Secția 9 revin și luptă cu o nouă amenințare.

10 MAI 2022
Workin’ Moms: Season 6 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Mami merge și la muncă: Sezonul 6
Timp liber? Ce e ăla? Kate, Anne, Jenny, Sloane și Val muncesc din greu pentru a rezolva probleme importante atât la serviciu, cât și acasă.

11 MAI 2022
42 Days of Darkness – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: 42 de zile în întuneric
Într-un oraș din Chile, o femeie își caută disperată sora dispărută, în mijlocul unei furtuni mediatice și al anchetei poliției. Inspirat de un caz real.

Brotherhood: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Organizația Frăției: Sezonul 2
În urma unei revolte devastatoare, Edson și Cristina se confruntă cu noi inamici și amenințări. Dar legătura lor e pusă la încercare pe măsură ce mizele cresc.

Our Father – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Tatăl nostru: Copiii secreți ai doctorului Cline
În urma unui test ADN, o femeie află că are mai mulți frați vitregi și descoperă un plan șocant ce implică spermă de la donatori și un popular specialist în fertilitate.

The Circle: Season 4 (episoadele 5-8) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 4
Sunt vorbăreți, duplicitari și faimoși (în secret!). Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face tot ce e nevoie pentru a câștiga marele premiu.

The Getaway King – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Maestrul evadărilor
Un bandit legendar cunoscut pentru numeroasele sale evadări din închisoare are o nouă iubită și se gândește să o ia de la capăt. Bazat pe viața lui Zdzisław Najmrodzki.

12 MAI 2022
Maverix – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Maverix
În acest serial cu ritm alert, adolescenții pasionați de motocros au ambiții mari: să-și înfrângă rivalii, să-și depășească limitele și să câștige tot.

Savage Beauty – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Frumusețe sălbatică
O femeie misterioasă își caută răzbunarea pentru tragediile din trecut în sânul unui imperiu global al cosmeticelor controlat de o familie cu secrete funeste.

13 MAI 2022
Bling Empire: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat:Imperiul succesului: Sezonul 2
Noi iubiri, noi prieteni și noi drame se întrec pe scena socială fabuloasă a unui cerc de prieteni asiatici și americani de origine asiatică halucinant de bogați din L.A.

New Heights – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Neumatt
Consultantul Michi Wyss moștenește ferma plină de probleme a tatălui său și este nevoit să se confrunte cu propriul trecut și să se ocupe de viitorul familiei.

Senior Year – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Ultimul an de liceu
S-a aflat în comă 20 de ani în urma unei figuri ratate pe când era majoretă. Trezită acum, la 37 de ani, e pregătită să-și îndeplinească visul de a deveni regina balului.

The Life and Movies of Erşan Kuneri – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Viața și filmele lui Erşan Kuneri
Reanalizându-și propria moștenire, o figură renumită a cinematografiei erotice decide să se extindă spre alte genuri de filme, de la SF până la acțiune medievală.

The Lincoln Lawyer – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Avocatul din limuzină
În acest serial bazat pe bestsellerurile lui Michael Connelly, un idealist iconoclast își conduce biroul de avocatură din limuzina sa marca Lincoln.

16 MAI 2022
Vampire in the Garden – SERIAL ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Vampirul din grădină
Deși dușmani de moarte, o fată și o regină-vampir pleacă împreună în căutarea paradisului în care oamenii și vampirii au coexistat cândva în pace.

17 MAI 2022
The Future Diary: Season 2 (episoadele 1-4) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Scenariul viitorului: Sezonul 2
O nouă poveste de iubire se înfiripă după ce o tânără funcționară din Tokyo ajunge în situația de a alege între un barman fermecător și un student la medicină chipeș.

18 MAI 2022
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Iadul cibernetic: Deconspirarea unei orori de pe internet
Activitatea unei rețele anonime și abuzive de spații virtuale de chat a degenerat în infracțiuni sexuale, iar prinderea deținătorilor ei a necesitat curaj și tenacitate.

Love on the Spectrum U.S. – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Dragostea în spectrul autist: Statele Unite
În acest serial documentar despre romantism, oameni cu tulburări din spectrul autist se află în căutarea iubirii în lumea schimbătoare a întâlnirilor și al relațiilor.

The Circle: Season 4 (episoadele 9-12) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 4
Sunt vorbăreți, duplicitari și faimoși (în secret!). Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face tot ce e nevoie pentru a câștiga marele premiu.

Who Killed Sara?: Season 3 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Cine a ucis-o pe Sara? Sezonul 3
În sezonul final, adversarii devin aliați și adevărul iese la iveală în sfârșit, iar Álex este obsedat să dezlege o nouă enigmă: ce s-a întâmplat cu Sara?

The Perfect Family – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Familia ideală
La început, Lucía are rețineri față de familia diversă a iubitei fiului ei, dar habar nu are ce impact vor avea asupra vieții ei dichisite.

Toscana – FILM NETFLIX
Când un bucătar danez călătorește în Toscana pentru a vinde afacerea tatălui său, el întâlnește femeie care îl inspiră să-și regândească abordarea față de viață și iubire.

19 MAI 2022
A Perfect Pairing – FILM NETFLIX
Titlu localizat: O alăturare perfectă
Ca să câștige un client important, ambițioasa directoare a unei firme de vinuri din LA se angajează la o stână din Australia, unde e atrasă de un localnic misterios.

Insiders: Season 2 (episoadele 1-3) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: 3, 2, 1… motor! Sezonul 2
Zece candidați se prezintă la un casting pentru un reality-show fără să știe că filmările au început deja. Să înceapă, din nou, jocurile minții…

Rodrigo Sant’Anna: I’ve Arrived – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Un nou spectacol de comedie marca Rodrigo Sant’Anna.

The Boss Baby: Back in the Crib – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Bebe Șef: Înapoi în pătuț
După finalul din The Boss Baby: Family Business, adultul Ted Templeton Jr. folosește formula magică a Tinei ca să redevină Bebe Șef, dar întoarcerea nu e chiar ușoară.

The G Word with Adam Conover – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Adam Conover: Avem nevoie de guvern?
Că ne place sau nu, guvernul joacă un rol important în viețile noastre. Adam Conover explorează succesele și eșecurile sale, dar și modul în care am putea să-l schimbăm.

The Photographer: Murder in Pinamar – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Fotograful: Asasinarea lui José Luis Cabezas
Acest documentar investighează uciderea fotojurnalistului José Luis Cabezas, o crimă care a cutremurat Argentina și a scos la iveală o conspirație politică și financiară.

20 MAI 2022
F*ck Love Too – FILM NETFLIX
Triunghiuri amoroase și îndoieli le pun relațiile la încercare. Lisa are de luat o decizie grea, Jack trece printr-o criză, iar Bo se îndoiește de propria căsnicie.

Wrong Side of the Tracks – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Entrevías
Un veteran de război agasat de dealerii de droguri și de golanii care pun stăpânire pe cartier își propune să o reeduce pe nepoata sa, o adolescentă rebelă.

21 MAI 2022
Our Blues – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Vremea melancoliei
Iubirea e dulce-amăruie, iar viața are suișuri și coborâșuri în poveștile unor oameni care trăiesc și muncesc pe tumultuoasa insulă Jeju.

23 MAI 2022
Ghost in the Shell: SAC_2045: Season 2 – SERIAL ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Ghost in the Shell: SAC_2045: Sezonul 2
În 2045, mercenarul cibernetic Motoko Kusanagi revine la Secția 9 pentru a înfrunta o nouă amenințare periculoasă: post-oamenii.

Godspeed – FILM NETFLIX
Un fost căpitan merge în Dalyan pentru a o împiedica pe iubita prietenului său să se mărite cu altul, dar traumele unei tragedii din război îi dau târcoale.

Sea of Love – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Prieteni marini
Bruda și animalele sale marine pornesc în mini-aventuri în ocean și descoperă că momentele banale, de zi cu zi sunt, de fapt, pline de magie.

24 MAI 2022
The Future Diary: Season 2 (episoadele 5-6) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Scenariul viitorului: Sezonul 2
O nouă poveste de iubire se înfiripă după ce o tânără funcționară din Tokyo ajunge în situația de a alege între un barman fermecător și un student la medicină chipeș.

25 MAI 2022
Larva Pendant – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Pandantivul larvei
Când Galben este prins în capcana unei pisici mârșave și răutăcioase, Roșu face mare zarvă și se grăbește să-l salveze.

Somebody Feed Phil: Season 5 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Cineva să-l hrănească pe Phil: Sezonul 5
În noul sezon al acestui serial reality, Phil Rosenthal, creatorul serialului Everybody Loves Raymond, străbate lumea pentru a se bucura de delicatesele și cultura locală.

The Circle: Season 4 (episodul 13) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 4
Sunt vorbăreți, duplicitari și faimoși (în secret!). Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face tot ce e nevoie pentru a câștiga marele premiu.

26 MAI 2022
Insiders: Season 2 (episoadele 4-7) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: 3, 2, 1… motor! Sezonul 2
Zece candidați se prezintă la un casting pentru un reality-show fără să știe că filmările au început deja. Să înceapă, din nou, jocurile minții…

My Little Pony: Make Your Mark – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: My Little Pony: Redescoperă magia
Realizând că puterea cristalelor scade, Zipp pornește într-o misiune pentru a afla cauza.

30 MAI 2022
Mighty Little Bheem: I Love Taj Mahal – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Micuțul Bheem: Taj Mahal, te iubesc
Într-o excursie la superbul Taj Mahal, Bheem este distras de încercarea de a-i returna unei fetițe ursulețul pierdut înainte să i-l fure cineva!

31 MAI 2022
The Future Diary: Season 2 (episoadele 7-9) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Scenariul viitorului: Sezonul 2
O nouă poveste de iubire se înfiripă după ce o tânără funcționară din Tokyo ajunge în situația de a alege între un barman fermecător și un student la medicină chipeș.

ÎN CURAND
Dragon Up – JOC NETFLIX
Un joc de aventură colorat cu animație superbă, în care vei colecționa dragoni rari și abia ieșiți din ou, apoi îi vei ajuta să-și regăsească magia.

Exploding Kittens – The Game – JOC NETFLIX
Fii pe fază cu iarba-pisicii! Trage câte cărți poți și ferește-te sau dezamorsează felinele mortale! Altfel, o să faci bum!

Moonlighter – JOC NETFLIX
Ziua, ocupă-te de magazinul tău dintr-un sat idilic. Noaptea, explorează donjoane, ucide monștri și dezleagă mistere în această aventură între două universuri.

Townsmen – A Kingdom Rebuilt – JOC NETFLIX
Clădește un oraș medieval, ia decizii financiare înțelepte și fă tot ce poți pentru a-ți păstra poporul fericit. Cine ar fi crezut că e atât de greu să conduci un regat?

Titluri Licentiate

1 MAI 2022
A Few Good Men

Ava

Blackfish

Blended

Journey 2: The Mysterious Island

Jungleland

Kung Fu Panda 3

Ocean’s 8

Space Jam

The Conjuring

The Conjuring 2

The Spanish Princess: Sezonul 1

The Spanish Princess: Sezonul 2

The White Princess: Sezonul 1

The White Queen: Sezonul 1

Wrath of Man

4 MAI 2022
Better Call Saul: Sezonul 6 – episoade săptămânale

7 MAI 2022
The Blacklist: Sezonul 9 – episoade săptămânale

15 MAI 2022
Angel Eyes

The Contractor

16 MAI 2022
Ride Along 2

The Game

17 MAI 2022
Servant of the People: Sezonul 2

Servant of the People: Sezonul 3

20 MAI 2022
Jackass 4.5

Articolul precedentDIVA – Filme romantice în Mai
Articolul următorStar Trek: Strange New Worlds – Serial TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.