Program Netflix Romania – Martie 2022

În luna martie poți urmări: Against The Ice, un film de supraviețuire cu Nikolaj Coster-Waldau și Joe Cole în rolurile principale, despre o expediție daneză care prezintă și o poveste adevărată despre prietenie, dragoste și puterea uimitoare a companiei; The Adam Project, un film sci-fi despre călătoria în timp în care un pilot (Ryan Reynolds) face echipă cu sinele lui mai tânăr și cu regretatul său tată (Mark Ruffalo) pentru a se împăca cu trecutul său, salvând în același timp viitorul; și, venit din Shondaland, serialul romantic, scandalos și inteligent Bridgerton se întoarce pentru Sezonul 2, unde îl vom vedea pe Anthony, cel mai mare frate și viconte Bridgerton, în timp ce încearcă să își găsească o soție potrivită.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives, Black Crab, Cracow Monsters, Formula 1: Drive to Survive: Sezonul 4, Human Resources, Pieces of Her, The Andy Warhol Diaries, The Last Kingdom: Sezonul 5, Top Boy: Sezonul 2, The Weekend Away, Windfall Worst Roommate Ever, Outlander: Sezonul 6, A Beautiful Day in the Neighborhood, Little Women, Ready Player One și multe altele.

TITLURI ORIGINALE NETFLIX ROMANIA – MARTIE 2022

1 MARTIE 2022
The Guardians of Justice – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Gardienii dreptății
După ce liderul lor aparent neînfricat se autodistruge, o echipă de supereroi cu probleme trebuie să înfrunte răul care mocnește în lume și în ei înșiși.

Worst Roommate Ever – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Un chiriaș de coșmar
Escroci violenți. Ucigași cu sânge rece. Aceste înfricoșătoare povești adevărate dezvăluie unele dintre cele mai groaznice experiențe de coabitare care se pot imagina.

2 MARTIE 2022
Savage Rhythm – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Ritm sălbatic
Când ambiția de a reuși le conduce pe un drum nesigur, lumile a două dansatoare din Columbia se ciocnesc atât pe ringul de dans, cât și în afara lui.

The Pirates: The Last Royal Treasure – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Pirații: Ultima comoară regală
Un echipaj format din pirați și bandiți temerari din epoca Joseon se luptă cu apele învolburate și cu rivalii, adunând indicii pentru a găsi o comoară pierdută pe mare.

3 MARTIE 2022
He-Man and the Masters of the Universe: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: He-Man și stăpânii universului: Sezonul 2
Soarta Eternos este în joc când He-Man și eroii stabilesc noi alianțe și țes noi destine pentru a dejuca planurile mârșave ale lui Skeletor.

Midnight at the Pera Palace – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Pera Palace, miezul nopții
Aflată într-un vechi hotel din Istanbul, o jurnalistă este aruncată în trecut și trebuie să dejoace un complot care ar putea schimba soarta Turciei contemporane.

Surviving Paradise: A Family Tale – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Supraviețuire în paradis: Moștenire de familie
În delta fluviului Okavango din deșertul Kalahari trăiesc elefanți, lei, lupi și multe alte specii, dar viitorul lor este amenințat de un sezon din ce în ce mai secetos.

The Parisian Agency: Exclusive Properties: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Afacere de familie: Proprietăți de lux: Sezonul 2
Alătură-te familiei Kretz în timp ce își ajută clienții să găsească locuințe extraordinare în Franța și în străinătate și aruncă o privire în viața lor de zi cu zi.

The Weekend Away – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Un weekend departe
Prietena ei cea mai bună dispare în timpul unui sejur în Croația, așa că Beth încearcă să afle ce s-a petrecut, însă descoperă doar un șir neîntrerupt de minciuni.

Whindersson Nunes: My Own Show! – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Titlu localizat: Whindersson Nunes: Show-ul meu propriu și personal
Pe celebra scenă de la Teatro Amazonas, comedianul Whindersson Nunes vine cu imitații și perspective despre diferite culturi, toate bazate pe școala vieții.

4 MARTIE 2022
Lies and Deceit – SERIAL NETFLIX
O profesoară de literatură caută dreptate și pornește împotriva unui chirurg despre care susține că a violat-o, în timp ce el neagă vehement relatările ei despre acea seară.

Making Fun – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Meserie cu veselie
Morocănosul creator Jimmy DiResta strânge de la copii idei de invenții încântătoare și complet inutile. Apoi, dacă are chef, le construiește împreună cu prietenii lui.

Meskina – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Săraca
La peste 30 de ani, cu inimă frântă și fără serviciu, Leyla vrea să se reinventeze și să-și caute fericirea, în timp ce familia încearcă să-i găsească altă pereche.

Pieces of Her – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Frânturi din ea
Când în orășelul ei are loc un atac violent care scoate la iveală amenințări ascunse și secrete mortale, o femeie începe să reconstituie trecutul întunecat al mamei ei.

The Invisible Thread – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Firul invizibil
Un adolescent cu doi tați creează un documentar despre părinții lui, dar este surprins atunci când, în viața reală, intervine o întorsătură de situație în familia sa.

8 MARTIE 2022
An Astrological Guide for Broken Hearts: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Ghid astrologic pentru inimi frânte: Sezonul 2
În timp ce Alice continuă să aibă succes cu emisiunea „Astrele iubirii”, propria ei poveste de iubire cu Davide nu se dovedește a fi tocmai previzibilă.

Autumn Girl – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Revolta senzualității
În Polonia anilor ’60, Kalina Jędrusik este în culmea popularității, dar se confruntă cu un oficial care amenință să-i distrugă cariera.

Chip and Potato: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Chip și Potato: Sezonul 3
Cu puțin ajutor de la Potato, Chip învață și mai multe despre lumea cea mare, de la prima tunsoare la primul zbor cu avionul!

Last One Standing – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: De-a râsul-plânsul
O dramă captivantă în care comedienii își pierd rolurile imediat dacă poantele lor improvizate nu sunt destul de amuzante. Să înceapă spectacolul!

Taylor Tomlinson: Look At You – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Titlu localizat: Taylor Tomlinson: Uită-te la tine
Un nou spectacol de stand-up marca Taylor Tomlinson.

9 MARTIE 2022
Byron Baes – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Influencerii din Byron Bay
Urmărește cum trăiesc și iubesc influencerii australieni care adoră Byron Bay pentru frumusețea plajelor și atmosfera cool, plină de creativitate.

The Andy Warhol Diaries – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Jurnalul lui Andy Warhol: Miniserial
După ce este împușcat în 1968, Andy Warhol începe să-și documenteze viața și sentimentele. Jurnalul său și acest serial documentar ne dezvăluie omul din spatele imaginii.

The Bombardment – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Bombardamentul
Destinele unor locuitori din Copenhaga se împletesc când, în al Doilea Război Mondial, un bombardament vizează accidental o școală plină de copii. Bazat pe fapte reale.

Queer Eye Germany – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Queer Eye: Germania
Experți în modă, frumusețe, sănătate, design și stil de viață, cei cinci fabuloși fascinează o lume întreagă și schimbă vieți în acest serial despre transformări.

The Last Kingdom: Season 5 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: The Last Kingdom: Sezonul 5
O pace fragilă domnește în Anglia de ani buni, dar Uhtred crede că necazurile se adună la orizont, iar evenimentele îi confirmă în curând bănuielile.

10 MARTIE 2022
Karma’s World: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Karma’s World: Sezonul 2
Karma are o nouă slujbă, vrea să devină președintele școlii și încearcă să creeze o schimbare în comunitate, iar noile provocări îi oferă inspirație pentru noi cântece.

Kotaro Lives Alone – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Kotaro locuiește singur
Un băiețel singuratic se mută într-o clădire de apartamente dărăpănată, unde se împrietenește cu artistul manga falit care locuiește alături.

Love, Life & Everything in Between – SERIAL NETFLIX
O odă pentru Ziua Îndrăgostiților în diferite orașe arabe, această serie antologică, nuanțată cu umor negru, explorează dragostea în general – și relațiile de aproape.

11 MARTIE 2022
Formula 1: Drive to Survive: Season 4 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Formula 1: Viața în viteza a 8-a: Sezonul 4
Douăzeci de piloți, atât începători, cât și veterani, concurează în acest nou sezon de curse Formula 1 plin de drame și adrenalină.

Life After Death with Tyler Henry – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Viața după moarte cu Tyler Henry
În acest reality-show intim, clarvăzătorul Tyler Henry oferă răspunsuri și împăcare din lumea de dincolo în timp ce explorează trecutul propriei familii.

Once Upon a Time… Happily Never After – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: A fost odată… sau n-a fost?
Un cuplu forțat să se separe trebuie să se regăsească într-o altă viață pentru a rupe vraja aruncată asupra orașului lor în care nimeni nu se poate îndrăgosti.

15 MARTIE 2022
Adam by Eve: A live in Animation – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Adam și Eve: Un concert live animat
Anime, acțiune și muzică create de artista avangardistă Eve, toate se împletesc în această experiență de vis inspirată de povestea lui Adam și Eva.

Catherine Cohen: The Twist…? She’s Gorgeous. – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Titlu localizat: Catherine Cohen: Surpriza? Tipa e grozavă!
În această combinație strălucitoare de stand-up și muzică, Catherine Cohen povestește despre iubire, absurditatea maratoanelor și ideea de a îngropa pe cineva de viu.

Marilyn’s Eyes – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Marilyn are ochii negri
Mâncarea reunește doi tineri creativi dintr-un spital psihiatric. Ei trebuie să găsească rețeta vindecării în timp ce transformă un restaurant din ficțiune în realitate.

Team Zenko Go – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Echipa Zenko, hai!
Pentru această echipă de copii, nicio faptă bună nu este prea neînsemnată! Niah, Ari, Ellie și Jax lucrează sub acoperire pentru a ajuta și a rezolva problemele orașului!

16 MARTIE 2022
Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Bad Vegan: Faimă, fraudă, fugă
După ce se mărită cu un bărbat misterios care pretinde că îi poate face câinele nemuritor, o apreciată proprietară de restaurant vegan își vede viața dată peste cap.

Hei$t: The Great Robbery of Brazil’s Central Bank – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Trei tone: Jaful de la Banca Centrală a Braziliei
În 2005, hoții au săpat un tunel către seiful unei bănci din Fortaleza, Brazilia, furând peste 160 de milioane de reali. Acest documentar analizează spectaculosul jaf.

17 MARTIE 2022
Rescued by Ruby – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Salvat de Ruby
Urmărindu-și visul de a se alătura unei unități de elită K9, un polițist face echipă cu inteligenta, dar neascultătoarea cățelușă Ruby, care provine dintr-un adăpost.

Soil – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Pământul ancestral
Un antreprenor autoproclamat crede că a dat lovitura cu o afacere care promite să îngroape morții din comunitatea sa în pământ importat în Belgia tocmai din Maroc.

18 MARTIE 2022
Alessandro Cattelan: One Simple Question – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Alessandro Cattelan: O simplă întrebare
Alessandro Cattelan caută fericirea prin intermediul unor interviuri și al unor experiențe unice, totul alături de invitați precum Sorrentino, Baggio, Elio și Vialli.

Animal: Season 2 – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Animal: Sezonul 2
Acest serial captivant urmărește cele mai maiestuoase creaturi ale lumii, surprinzând scene unice și emoționante, dar și cumplite.

Black Crab – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Crabul negru
Într-un viitor apocaliptic, o tânără primește ordinul de a traversa marea înghețată în cadrul unei misiuni secrete care ar putea încheia războiul civil din țara ei.

Cracow Monsters – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Axis mundi
O tânără urmărită de propriul trecut se alătură unui misterios profesor și grupului său de studenți care studiază fenomene paranormale și se luptă cu demonii.

Eternally Confused and Eager for Love – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Veșnic confuz și dornic de dragoste
Adesea ghidat (greșit) de o voce imaginară nesuferită, un tânăr inadaptat și singuratic de 20 și ceva de ani încearcă din răsputeri să-și facă o prietenă.

Human Resources – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Resurse umane
În acest serial derivat din Big Mouth, Zburătoarele, Monștrii Hormonilor și o grămadă de alte creaturi se confruntă cu drame la locul de muncă și cu clienții lor oameni.

Is It Cake? – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: E tort sau nu?
Artiști cofetari cu experiență creează delicioase replici de poșete, mașini de cusut și alte obiecte, totul în acest concurs uluitor, inspirat de o memă populară.

Light the Night: Part 3 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Scânteie în noapte: Partea 3
După accident, femeile de la barul Scânteia continuă să caute răspunsuri, dar adevărul este mult mai complicat decât se așteptau.

Standing Up – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: De tot râsul
În Paris, patru tineri comedieni de stand-up își urmează visul de a atinge gloria, dar au de-a face cu presiuni financiare, tensiuni în familie și aventuri romantice.

Top Boy: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Top Boy: Sezonul 2
Dushane vrea să-și extindă imperiul, dar cu o investiție uriașă, parteneri în străinătate și crize în familie, banii mai mulți îi aduc tot mai multe probleme.

Windfall – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Țintă ușoară
Un bărbat sparge casa de vacanță a unui miliardar în care nu e nimeni, dar lucrurile se complică după ce arogantul mogul și soția lui vin la o relaxare de ultim moment.

Without Saying Goodbye – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Ne vedem data viitoare
După ce se întâlnesc din întâmplare în uluitorul Peru, un arhitect pasionat de munca lui și o artistă pătimașă își schimbă complet viziunea asupra vieții.

Young, Famous & African – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Africani tineri și celebri
Acest reality-show urmărește un grup de vedete bogate care muncesc, se distrează, flirtează și intră în conflict în orașul Johannesburg din Africa de Sud.

19 MARTIE 2022
Twenty Five Twenty One – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Douăzeci și cinci, douăzeci și unu
Într-o perioadă în care visele par de neatins, o scrimeră adolescentă își urmează ambiția și întâlnește un tânăr muncitor care caută să-și refacă viața.

20 MARTIE 2022
Forecasting Love and Weather – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Starea vremii și-a iubirii
La administrația națională meteo, dragostea se prognozează la fel de greu ca ploaia și cerul senin pentru o angajată conștiincioasă și colegul ei plin de viață.

21 MARTIE 2022
In Good Hands – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Pe mâini bune
O mamă singură diagnosticată cu o boală incurabilă întâlnește un burlac șarmant, în timp ce încearcă să se ocupe de viitorul odraslei încăpățânate în vârstă de șase ani.

22 MARTIE 2022
Jeff Foxworthy: The Good Old Days – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Titlu localizat: Jeff Foxworthy: Vremurile bune
Jeff își amintește de vremuri mai puțin complicate, vorbește despre îmbătrânire, folosirea mesajelor și educația sexuală și povestește despre Blue Collar Comedy Tour.

The Principles of Pleasure – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Principiile plăcerii: Miniserial
Știința modernă, bucuria și sexul se întâlnesc în acest serial revelator, care explorează universul complex al plăcerii feminine și dărâmă convingeri învechite.

24 MARTIE 2022
Love Like the Falling Petals – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Iubita mea ca o floare de cireș
Un fotograf aspirant se îndrăgostește de o coafeză plină de viață. Cei doi au tot viitorul în față, dar o întorsătură de situație reușește să schimbe totul.

Thirty-Nine – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Treizeci și nouă
Împreună la bine și la greu, trei prietene rămân unite în timp ce se confruntă cu viața, dragostea și pierderea în pragul vârstei de 40 de ani.

25 MARTIE 2022
Transformers: BotBots – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Transformers: BotBots
Un nou serial din universul Transformers.

28 MARTIE 2022
Business Proposal – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: O iubire ca-n afaceri
Deghizată, Ha-ri merge la o întâlnire aranjată ca să-l sperie pe pretendent. Dar situația scapă de sub control când află că acesta e șeful ei și o vrea de soție.

Thermae Romae Novae – SERIAL NETFLIX
Un mândru constructor de terme din Roma antică se trezește în Japonia zilelor noastre și găsește inspirație în inovațiile legate de băi pe care le descoperă.

29 MARTIE 2022
Mike Epps: Indiana Mike – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX
Titlu localizat: Mike Epps: Mike din Indiana
Un nou spectacol de stand-up marca Mike Epps.

Mighty Express: Season 6 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Mighty Express: Sezonul 6
Prin spontaneitate și cooperare, o echipă de trenuri și prietenii lor copii reușesc să depășească obstacolele apărute pe șine și în acest nou sezon!

30 MARTIE 2022
All Hail – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Vijelii și grindină
Nereușind să anticipeze o teribilă furtună cu grindină, un celebru meteorolog se refugiază în orașul natal și pornește într-o misiune de autodescoperire.

Trust No One: The Hunt for the Crypto King – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Un caz criptic
Când fondatorul unei case de schimb de criptomonede din Canada moare pe neașteptate în India, clienții săi bănuiesc că decesul lui este mai complicat decât pare.

31 MARTIE 2022
Super PupZ – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Supercățelușii
În această adorabilă aventură cosmică, patru supercățeluși formează o haită ca să ajute niște copii și un blănos extraterestru, care sunt noii lor prieteni.

TITLURI LICENTIATE NETFLIX ROMANIA – MARTIE 2022

1 MARTIE 2022
21

Angels & Demons

Bad Boys

Bumblebee

Game Night

Hancock

Hitch

Instant Family

Jack and Jill

Lakeview Terrace

Made of Honor

Overlord

Pacific Rim

Ready Player One

S.W.A.T.: Under Siege

The Blue Lagoon

The Da Vinci Code

The Losers

The Sum of All Fears

Venom

Voyagers

5 MARTIE 2022
Risen

7 MARTIE 2022
Outlander: Sezonul 6

9 MARTIE 2022
Jumanji: Welcome to the Jungle

12 MARTIE 2022
I Still Know What You Did Last Summer

White Boy Rick

13 MARTIE 2022
Seberg

14 MARTIE 2022
A Beautiful Day in the Neighborhood

15 MARTIE 2022
Harriet

Stalingrad

Tabara

Waves

27 MARTIE 2022
A Dog’s Way Home

Clemency

28 MARTIE 2022
Little Women

31 MARTIE 2022
A Knight’s Tale

Articolul precedentDog / Dog. Un Câine De Legendă (2022)
Articolul următorMs. Marvel – Serial Marvel / Disney+

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.