Program Netflix Romania – Noiembrie 2021

Luna noiembrie vine nu doar cu ceaiuri calde & șosete flaușate, ci și cu numeroase lansări de producții ce aduc în prim plan aventuri palpitante, ritmuri alerte și povești ce fac ocolul pământului. Poți începe cu: Narcos: Mexico: Sezonul 3, unde întâlnim o nouă generație de lideri de cartel care luptă pentru putere; Arcane, un serial animat bazat pe universul din spatele jocului League of Legends, ce explorează o lume complexă, cu povești pline de suspans; Red Notice, o aventură amețitoare care poartă cei mai căutați hoți de artă, dar și cel mai bun expert în profilare al FBI, în jurul lumii, cu Ryan Reynolds, Dwayne Johnson și Gal Gadot în rolurile principale.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Cowboy Bebop, Glória, Hellbound, Lies and Deceit, Big Mouth: Sezonul 5, Tear Along the Dotted Line, True Story, The Harder They Fall, Passing, 7 Prisoners, tick, tick…BOOM!, A Boy Called Christmas, The Mind, Explained: Sezonul 2, Lead Me Home, A Cop Movie, Waffles + Mochi’s Holiday Feast, Robin Robin, Dangerous Beauty, Loving Vincent, The Bourne Identity, The Prestige, Quod Erat Demonstrandum Q.E.D. și multe altele.

TITLURILE LUNII
Narcos: Mexico: Sezonul 3 – SERIAL NETFLIX
O nouă generație de lideri de cartel luptă pentru putere, jurnaliștii vânează adevărul, iar agenții guvernamentali acționează la limita dintre dreptate și corupție.

| Creat de: Carlo Bernard, Chris Brancato, Doug Miro
| Regizat de: Andrés Baiz, Amat Escalante
| Scris de: Carlo Bernard
| Produs de: Carlo Bernard, Sidonie Dumas , Tim King
| Cu: Scoot McNairy, José María Yazpik, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Manuel Masalva, Matt Letscher, Gorka Lasaosa, Luisa Rubino, Érick Israel Consuelo, Manuel Uriza, Alberto Ammann, Eric Etebari, Wagner Moura
| Trailer: aici.

DIN 5 NOIEMBRIE 2021

Arcane – SERIAL NETFLIX
Tensiunile dintre cele două orașe ating cote maxime în timp ce noile invenții alimentează o posibilă revoluție. În Piltover, Hextech democratizează magia, în Zaun, un medicament transformă oamenii în monștri. Arcane îi aduce la viață pe unii dintre cei mai cunoscuți campioni din League of Legends.

Arcane explorează echilibrul delicat dintre înstăritul oraș Piltover și lumea sordidă din Zaun. Tensiunile dintre cele două orașe ating cote maxime atunci când, în Piltover, este creat hextech, o tehnică ce permite oricui să controleze energia magică, iar în Zaun este creat un nou medicament, numit Sclipire, care transformă oamenii în monștri. Rivalitatea dintre cele două orașe dezbină familii și prieteni, Arcane aducând la viață relațiile care îi definesc pe unii dintre cei mai cunoscuți campioni din League of Legends, printre care Vi, Jinx, Caitlyn, Jayce și Viktor. Bazat pe universul din spatele jocului League of Legends, acest serial animat explorează o lume complexă, cu decizii care țin de morală, animație uluitoare și povești pline de suspans.

| Produs de: Ash Brannon, Deni Grinds
| Voci de: Kevin Alejandro, JB Blanc, Mia Sinclair Jenness, Katie Leung, Harry Lloyd, Toks Olagundoye, Ella Purnell, Jason Spisak, Hailee Steinfeld
| Trailer: aici.

EPISOADELE 1-3, DIN 6 NOIEMBRIE 2021
EPISOADELE 4-6, DIN 13 NOIEMBRIE 2021
EPISOADELE 7-9, DIN 20 NOIEMBRIE 2021

Red Notice – FILM NETFLIX
Interpolul emite o notificare roșie (un mandat pentru localizarea și arestarea celor mai căutați infractori din lume), iar cel mai bun expert în profilare de la FBI, John Hartley (Dwayne Johnson), trece la treabă. În căutările lui pe tot globul, se trezește în mijlocul unui jaf îndrăzneț și se vede forțat să-și unească forțele cu cel mai mare hoț de opere de artă din lume, Nolan Booth (Ryan Reynolds), pentru a-l prinde pe cel mai căutat hoț de opere de artă din lume, supranumit Nebunul (Gal Gadot).

Aventura amețitoare care urmează îi poartă pe cei trei în jurul lumii, pe ringul de dans, într-o închisoare izolată, în junglă și, cel mai grav pentru fiecare dintre ei, îi ține mereu unul în compania celuilalt. Din distribuția de excepție mai fac parte Ritu Arya și Chris Diamantopolous. Bazat pe scenariul lui Rawson Marshall Thurber (Agenți aproape secreți, Infernul din zgârie-nori) care semnează și regia și produs de Hiram Garcia, Dwayne Johnson și Dany Garcia din partea Seven Bucks Productions, compania Flynn Picture Co., care îi aparține lui Beau Flynn și Bad Version, Inc., compania lui Thurber, Red Notice este un joc sofisticat de-a șoarecele și pisica (intervine și o a doua pisică), ce ne poartă într-o călătorie prin întreaga lume.

| Regizat de: Rawson Marshall Thurber
| Scris de: Rawson Marshall Thurber
| Produs de: Beau Flynn, Dany Garcia, Hiram Garcia, Dwayne Johnson, Marco Valerio Pugini, Mika Saito, Scott Sheldon, Rawson Marshall Thurber
| Cu: Ryan Reynolds, Dwayne Johnson, Gal Gadot
| Trailer: aici.

DIN 12 NOIEMBRIE 2021

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

1 NOIEMBRIE 2021
The Claus Family – FILM NETFLIX
Titlu localizat: O familie cu har
Când bunicul lui se îmbolnăvește subit, Jules, care detestă sărbătorile, descoperă moștenirea magică a familiei și își dă seama că numai el ar putea salva Crăciunul.

2 NOIEMBRIE 2021
Camp Confidential: America’s Secret Nazis – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Lagărul secret: Naziști ascunși în America
În acest scurt documentar de animație, veterani din al Doilea Război Mondial vorbesc despre tabăra americană secretă unde soldați evrei au interogat prizonieri naziști.

Ridley Jones: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Ridley Jones: Sezonul 2
Ridley își continuă aventurile alături de echipa sa curajoasă, își face noi prieteni, pleacă în misiuni și mai îndrăznețe și își caută Ochiul Busolă!

3 NOIEMBRIE 2021
Lords of Scam – DOCUMENTAR NETFLIX

The Harder They Fall – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Așa se întoarce roata
Proscrisul Nat Love vrea răzbunare și pornește călare împreună cu banda sa pentru a-l învinge pe Rufus Buck, un criminal nemilos ajutat recent să evadeze din închisoare.

4 NOIEMBRIE 2021
Catching Killers – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Pe urmele criminalilor în serie
Anchetatorii care au urmărit ucigași în serie infami dezvăluie detaliile tulburătoare și terifiante ale cazurilor pe care le-au instrumentat cu eforturi uriașe.

5 NOIEMBRIE 2021
A Cop Movie – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Un film cu polițiști
Acest documentar la limita dintre realitate și ficțiune explorează corupția din poliția mexicană prin experiențele a doi polițiști.

Big Mouth: Season 5 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Gură bogată: Sezonul 5
Confesiuni romantice, tirade furioase și zvonuri răutăcioase fac prăpăd, iar viermi și zburători își croiesc drumul către inimile găștii de la școala Bridgeton.

Glória – SERIAL NETFLIX
Spionajul, minciunile și secretele domină atmosfera în Glória do Ribatejo, în 1968, când un inginer de la Radio Europa Liberă complotează în Portugalia Războiului Rece.

Love Hard – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Aroma iubirii
După ce-l întâlnește pe Făt-Frumos online, o scriitoare din Los Angeles zboară 5.000 de km să-i facă o surpriză de Crăciun, dar cea surprinsă va fi ea.

Meenakshi Sundareshwar – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Dragoste la distanță
O ocazie profesională unică forțează un cuplu să trăiască separat și să gestioneze greutățile, poticnirile și situațiile comice care se nasc din căsnicia lor la distanță.

The Club – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Clubul Istanbul
În Istanbulul anului 1955, o mamă și o fiică se reîntâlnesc după o despărțire de 17 ani. Bazat pe o poveste adevărată.

The Unlikely Murderer – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Un criminal surprinzător: Miniserial
Serialul ne prezintă modul în care un bărbat care pretinde că a asistat la asasinarea lui Olof Palme, prim-ministrul Suediei, ar putea să scape nepedepsit pentru crimă.

We Couldn’t Become Adults – FILM NETFLIX
Titlu localizat: N-am putut să ne maturizăm
O cerere de prietenie îl face pe un pierde-vară de patruzeci și ceva de ani să își amintească de fostele iubiri din anii ’90 și de visele și speranțele care s-au stins.

Yara – FILM NETFLIX
O procuroare hotărâtă devine obsedată de cazul unei fete de 13 ani dispărute și nu se dă în lături de la absolut nimic pentru a afla adevărul. Bazat pe un caz real.

Zero to Hero – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Un erou neașteptat
Bazat pe povestea adevărată a paralimpicului premiat So Wa-wai, care a reușit să-și depășească problemele personale și fizice cu ajutorul mamei lui.

6 NOIEMBRIE 2021
Father Christmas Is Back – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Un tată de Crăciun
Patru surori mereu puse pe harță învață rapid despre importanța unei familii unite când, de Crăciun, tatăl demult înstrăinat își face apariția la fastuosul lor conac.

9 NOIEMBRIE 2021
A StoryBots Space Adventure – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Swap Shop – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Swap Shop: Schimburi profitabile
Ponturile din emisiunea radiofonică „Swap Shop: Schimburi profitabile” atrag colecționarii de mașini, benzi desenate, statui ciudate de clovni sau alte obiecte.

Your Life Is a Joke – NETFLIX COMEDY SPECIAL
Titlu localizat: Viața ta e o glumă
Comedianul Oliver Polak face cunoștință cu celebritățile în locurile lor preferate, înainte de a le persifla în numere de stand-up pline de bune intenții.

10 NOIEMBRIE 2021
Animal – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Animal
Acest serial captivant urmărește cele mai maiestuoase creaturi ale lumii, surprinzând scene unice emoționante, dar și cumplite.

Gentefied: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Genteficare: Sezonul 2
Familia Morales face totul ca să împiedice deportarea bătrânului. Ana, Chris și Erik înfruntă noi provocări în viețile lor romantice și profesionale.

Passing – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Mirajul identității
În New Yorkul anilor ’20, o femeie de culoare își vede lumea dată peste cap după ce în viața ei apare o fostă prietenă din copilărie care se dă drept albă.

11 NOIEMBRIE 2021
7 Prisoners – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Șapte prizonieri
Un adolescent încearcă să scape din ghearele unui traficant de carne vie și e nevoit să aleagă între viața dusă conform codului său moral și lupta pentru supraviețuire.

Love Never Lies – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Dragostea nu minte niciodată
Șase cupluri se supun unui detector de minciuni cu scanare oculară în acest reality-show unde minciuna costă, iar adevărul și încrederea aduc un premiu atractiv în bani.

15 NOIEMBRIE 2021
Lies and Deceit – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Minciuni amenințătoare
O profesoară de literatură își caută dreptatea împotriva unui chirurg despre care pretinde că ar fi violat-o, în vreme ce el neagă totul cu vehemență.

16 NOIEMBRIE 2021
Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Johnny Test: Aventura culinară interdimensională
Însoțește-i pe Johnny și Dukey într-o aventură interactivă legendară: găsirea fripturii perfecte… care i-ar putea salva de cina mizerabilă pregătită de tatăl lor.

StoryBots: Laugh, Learn, Sing – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Învață împreună cu Beep, Boop, Bing, Bang și Bo, care parcurg alfabetul muzical, de la antrenantul A, la mărinimosul M și tocmai până la Z!

17 NOIEMBRIE 2021
Christmas Flow – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Ritmul Crăciunului
O iubire neașteptată se înfiripă de Crăciun între un rapper faimos și o jurnalistă tenace. Vor reuși oare să facă relația să funcționeze în ciuda diferențelor dintre ei?

Prayers for the Stolen – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Rugăciuni pentru cele furate
Într-o regiune de munte plină de maci din Mexic, trei fete își găsesc alinarea în prietenia dintre ele pentru a face față tragediilor cauzate de un cartel de droguri.

Riverdale: Season 6 – SERIAL NETFLIX, EPISOADE SĂPTĂM NALE
Titlu localizat: Riverdale: Sezonul 6
Această dramă întunecată cu adolescenți revine cu al șaselea sezon.

Tear Along the Dotted Line – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: A se decupa pe linia punctată
În timpul unei călătorii în afara orașului alături de prieteni, un desenator din Roma și conștiința lui, un tatu, reflectează asupra vieții și iubirii neîmpărtășite.

Tiger King 2 – DOCUMENTAR NETFLIX
Nu crezi că ar putea exista mai multe răsturnări de situație în această poveste? Tiger King se întoarce cu un al doilea sezon care sapă mai departe misterele, nebunia și haosul care au captivat publicul din întreaga lume.

The Queen of Flow: Season 2 – SERIAL NETFLIX
La mulți ani după ce a căutat să se răzbune, Yeimy duce o viață liniștită. Însă eliberarea lui Charly din închisoare și revenirea unui dușman schimbă totul.

18 NOIEMBRIE 2021
Carlos Ballarta: False Prophet – NETFLIX COMEDY SPECIAL
Titlu localizat: Carlos Ballarta: Profetul mincinos
Un spectacol de stand-up de la Carlos Ballarta, în limba spaniolă, urmează să fie lansat în 2021.

Dogs in Space – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Ham-ham în spațiu
În viitorul apropiat, savanții de pe Pământ trimit o armată de câini modificați genetic să exploreze galaxia în căutarea unei noi planete care să le devină casă.

Lead Me Home – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Du-mă acasă
În lupta pentru supraviețuire, persoanele fără adăpost din California au de suferit, pe măsură ce prețurile caselor cresc și lasă și mai mulți oameni pe stradă.

The Princess Switch 3: Romancing the Star – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Un schimb regal 3
O relicvă neprețuită de Crăciun este furată, iar Margaret și Stacy, sosia ei, apelează la îndrăzneața Fiona, copia fidelă a lui Stacy, și la fermecătorul ei fost iubit.

19 NOIEMBRIE 2021
Blown Away: Christmas – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Suflă sticla cât e caldă: Ediție de Crăciun
Cinci concurenți revin și umplu atelierul cu creații festive în acest concurs cu temă de sărbători. Miza constă în 10.000 de dolari și titlul de cel mai bun sticlar.

Cowboy Bebop – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Cowboy Bebop
Un grup pestriț de vânători de recompense urmărește cei mai periculoși infractori ai galaxiei. Ei salvează lumea… pentru o sumă potrivită. Un serial de acțiune.

Dhamaka – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Știri explozive
Un fost prezentator de știri cinic primește un apel alarmant în timpul emisiunii sale radio, dar această ocazie de a-și reînvia cariera vine cu o problemă de conștiință.

Hellbound – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Sortiți infernului
Ființe nepământene împart pedepse sângeroase și damnează oamenii, determinând apariția unui grup religios care răspândește teoria justiției divine.

Love Me Instead – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Fii tatăl meu
Mehmet Ada Oztekin regizează această dramă de familie despre reîntâlnirea dulce-amară dintre tată și fiică.

Procession – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Procesiunea
Șase bărbați abuzați sexual în copilărie de membri ai clerului catolic își regăsesc puterea în crearea de scurtmetrajele inspirate de traumele lor.

Reflection of You – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: În oglindă
Viața fabuloasă a unei pictorițe de succes începe să se destrame când o fostă prietenă cu un viitor promițător revine în peisaj, însă e doar o umbră a ceea ce a fost.

The Mind, Explained: Season 2 – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Mintea, pe înțelesul tuturor: Sezonul 2
Mintea are capacități uluitoare, dar ne poate sabota cele mai bune intenții. Descoperă știința din spatele creativității, spălării pe creier și multe altele.

tick, tick…BOOM! – FILM NETFLIX
În pragul aniversării a 30 de ani, un compozitor talentat de muzică de teatru se împarte între iubire, prietenie și presiunea de a crea ceva măreț, cât mai are timp.

20 NOIEMBRIE 2021
New World – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Noua lume – Bun venit în paradis
În acest reality-show cinci vedete fac strategii și se sabotează pentru a câștiga bani virtuali pe care îi vor încasa în ziua plecării de pe o insulă utopică.

22 NOIEMBRIE 2021
Outlaws – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Proscrișii
Un adolescent introvertit ajunge într-un grup de inadaptați și realizează în scurt timp că este depășit de situație.

23 NOIEMBRIE 2021
Masters of the Universe: Revelation: Part 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Stăpânii universului: Revelația: Partea 2
O bătălie groaznică destramă Eternia, iar Teela și un grup neobișnuit fac echipă pentru a salva universul. O continuare a serialului clasic din anii ‘80.

Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Până la proba contrarie: Povestea a două răpiri: Miniserial
În acest serial documentar de la producătorii filmului „Presumed Guilty”, o simplă tamponare într-un orășel de provincie duce la o poveste tulburătoare despre nedreptate.

Waffles + Mochi’s Holiday Feast – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Festinul de sărbători cu Gofre și Mochi
Lumea se adună acasă la Gofre și Mochi, pentru un festin de Ghețuș, sărbătoarea de iarnă a păpușilor. Există o singură problemă: Ghețușul nu există!

24 NOIEMBRIE 2021
A Boy Called Christmas – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Un băiat numit Crăciun
Pornit într-o călătorie pentru a-și găsi tatăl și a aduce acasă darul speranței, neînfricatul Nikolas își întâlnește destinul într-un ținut magic, locuit de spiriduși.

Bruised – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cicatrici
O fostă vedetă MMA revine în cușcă și luptă pentru o ultimă șansă la izbăvire după ce fiul pe care l-a părăsit revine în viața ei. Protagonistă și regizoare: Halle Berry.

Robin Robin – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Gușă-roșie Robin
În acest scurtmetraj stop-cadru, o pasăre crescută de șoricei se întreabă care e locul ei pe lume și pleacă într-o călătorie îndrăzneață pentru a-l descoperi.

Selling Sunset: Season 4 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Apusul e de vânzare: Sezonul 4
Acest reality-show care prezintă elita agenților imobiliari din Los Angeles revine cu al patrulea sezon.

True Story – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Purul adevăr
O oprire în turneu devine o chestiune de viață și de moarte pentru un comedian după ce urmările unei seri cu fratele lui amenință să distrugă tot ce a construit.

25 NOIEMBRIE 2021
F is for Family: Season 5 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: F is for Family: Sezonul 5
Această comedie animată vulgară și nostalgică revine cu un al cincilea sezon.

Super Crooks – SERIAL ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Superescrocii
Johnny Bolt recrutează o trupă de răufăcători proscriși pentru un ultim jaf, ținta lor fiind un șef mafiot necruțător. Oare ce-ar putea merge greșit?

26 NOIEMBRIE 2021
A Castle For Christmas – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Un castel de Crăciun
O scriitoare americană încearcă să cumpere un castel scoțian de la un duce morocănos care ezită să vândă, însă tranzacția vine cu unele surprize pentru cei doi.

Dig Deeper: The Disappearance of Birgit Meier – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Dispariția lui Birgit Meier: Miniserial
După dispariția lui Birgit Meier în 1989, pistele greșite ale poliției duc la tergiversarea cazului timp de ani de zile. Dar fratele ei nu renunță la căutarea adevărului.

Green Snake – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Șarpele verde
O femeie merge până în pânzele albe pentru a-și salva sora. De la regizorul Amp Wong.

Light the Night – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Scânteie în noapte
În cartierul roșu din Taipeiul anilor ‘80, mama-san Rose și animatoarele dintr-un club de noapte popular se confruntă cu iubiri și necazuri.

School of Chocolate – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Școala de ciocolată
Renumitul ciocolatier Amaury Guichon îndrumă opt cofetari foarte talentați pentru a le perfecționa munca. Numai unul va câștiga o șansă de a-și schimba cariera.

Spoiled Brats – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Odrasle răsfățate
Trei surori răsfățate sunt forțate să își câștige existența după ce tatăl lor putred de bogat și bine intenționat pretinde că a pierdut totul pentru a le da o lecție.

28 NOIEMBRIE 2021
Elves – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Insula elfilor malefici
Doi frați în vacanță pe o insulă izolată dau peste niște elfi. Însă aceștia nu construiesc jucării de Crăciun, ci sunt însetați de sânge și terorizează localnicii.

29 NOIEMBRIE 2021
14 Peaks: Nothing is Impossible – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: 14 vârfuri: Nimic nu este imposibil
Alpinistul Nims Purja conduce o trupă de șerpași pentru a escalada 14 vârfuri de peste 8.000 de metri în șapte luni, doborând astfel recordul anterior, de șapte ani.

30 NOIEMBRIE 2021
Charlie’s Colorforms City: Classic Tales with a Twist – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Charlie în Orașul formelor și al culorilor: Povești clasice fistichii
Charlie schimbă poveștile clasice cu ajutorul figurilor geometrice și vrea să-l ajuți! Vizitează un salon de basm, un bal al sirenelor sau aventurează-te în spațiu!

Charlie’s Colorforms City: Snowy Stories – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Charlie în Orașul formelor și al culorilor: Povești cu zăpadă
Charlie și noul lui prieten, Yetilda D. Yeti, pornesc împreună într-o aventură amețitoare prin zăpadă!

Charlie’s Colorforms City: The Lost Valentines Musical – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Charlie în Orașul formelor și al culorilor: Musicalul felicitărilor pierdute
Charlie Cupidon încearcă să răspândească iubirea în Orașul formelor și al culorilor, în acest episod muzical special.

More the Merrier – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Unde-s mulți, amorul crește
O comedie despre descoperirea propriei sexualități, avându-l ca regizor și coscenarist pe Paco Caballero („Cites”).

The Summit of the Gods – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Pe culmea zeilor
În această adaptare a unei serii manga bazate pe un roman din 1998, o cameră foto Kodak atrage un fotojurnalist într-o aventură pe Everest.

ÎN CURÂND
Decoupled – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Decuplați
Un scriitor mizantrop și soția lui, fondatoare a unei companii, se împart între divorțul iminent și absurditățile și bizareriile din cercul lor de oameni înstăriți.

Happiness Ever After – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Fericire până la adânci bătrâneți
Atunci când viața le ia prin surprindere, trei bune prietene cu o relație complexă se bazează una pe cealaltă, încercând să își croiască drumul către fericire.

NOU PE NETFLIX – TITLURI LICENȚIATE
NOIEMBRIE 2021 – ROMÂNIA

1 NOIEMBRIE 2021
30 years and 15 minutes

Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu

Box

Corpse Bride

Daddy’s Home

Daddy’s Home 2

Dangerous Beauty

Jack the Giant Slayer

L.A. Confidential

Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole

Loving Vincent

McQueen

Nights in Rodanthe

Quod Erat Demonstrandum Q.E.D.

The Exorcist

The Legend of Zorro

The Prestige

Transformers

Transformers: Dark of the Moon

Transformers: Revenge of the Fallen

Transformers: The Last Knight

2 NOIEMBRIE 2021
Luce

7 NOIEMBRIE 2021
Late Night

14 NOIEMBRIE 2021
Mission: Impossible – Ghost Protocol

Mission: Impossible – Rogue Nation

15 NOIEMBRIE 2021
Examen

16 NOIEMBRIE 2021
By the Sea

Jason Bourne

Lucy

Madagascar

Nocturnal Animals

The Bourne Identity

The Bourne Legacy

The Bourne Supremacy

The Bourne Ultimatum

The Croods

Trolls

17 NOIEMBRIE 2021
Keeping Up with the Kardashians: Season 7

Keeping Up with the Kardashians: Season 8

20 NOIEMBRIE 2021
Dupa 40 de zile

Transformers: Age of Extinction

22 NOIEMBRIE 2021
Jack Reacher

Jack Reacher: Never Go Back

Trolls: The Beat Goes On!: Season 5

Trolls: The Beat Goes On!: Season 6

Trolls: The Beat Goes On!: Season 7

Trolls: The Beat Goes On!: Season 8

24 NOIEMBRIE 2021
Abominable

Articolul precedentThe King’s Man / The King’s Man: Începutul (2021)
Articolul următorNetflix dezvăluie trailerul pentru ultimele cinci episoade din La Casa de Papel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.