NOU PE NETFLIX – TITLURI ORIGINALE

SEPTEMBRIE 2021 – ROMÂNIA

 

TITLURILE LUNII

La Casa de Papel Part 5: Volume 1 – SERIAL NETFLIX
Banda este închisă în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reușit să o salveze pe Lisabona, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi așteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în fața lor apare un dușman mai puternic decât toți ceilalți întâlniți până atunci, și anume armata. Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.

| Creat de: Álex Pina
| Cu: Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Rodrigo de la Serna, Darko Peric, Najwa Nimri, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Fernando Cayo, Fernando Soto, Jose Manuel Poga, Mario de la Rosa

DIN 3 SEPTEMBRIE 2021

Sex Education: Season 3 – SERIAL NETFLIX
În acest nou an școlar, Otis are parte de experiențe sexuale ocazionale, Eric și Adam au, oficial, o relație, iar Jean așteaptă un copil. Hope, noua directoare a școlii, încearcă să readucă spiritul excelenței la Moordale, Aimee descoperă feminismul, Jackson se îndrăgostește și încă mai plutește în aer amenințarea unui mesaj vocal rătăcit. Pregătește-te pentru angajamente, fenomene bizare, prăjituri care amintesc de organele sexuale și pentru mult mai multe momente cu doamna Groff.

| Creat și scris de: Laurie Nunn
| Regizat de: Ben Taylor și Runyararo Mapfumo
| Scris de: Sophie Goodhart, Selina Lim, Mawaan Rizwan, Temi Wilkey și Alice Seabright, cu material suplimentar de la Jodie Mitchell
| Produs de: Eleven
| Producători executivi: Laurie Nunn, Ben Taylor și Jamie Campbell
| Cu: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar și Jim Howick

DIN 17 SEPTEMBRIE 2021

The Chestnut Man – SERIAL NETFLIX
Acțiunea din Omul de castane este plasată într-o suburbie liniștită din Copenhaga, în care, într-o dimineață de octombrie cu vânt puternic, poliția face o descoperire îngrozitoare. Cadavrul fără o mână al unei tinere ucise cu bestialitate este găsit pe un teren de joacă, alături de o păpușă făcută din castane. Naia Thulin (Danica Curcic), o detectivă tânără și ambițioasă, preia cazul împreună cu noul ei partener, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard). Curând, cei doi descoperă asupra păpușii din castane o dovadă misterioasă, care face legătura cu o fată dispărută cu un an înainte, despre care se credea că ar fi fost decedată și care este fiica omului politic Rosa Hartung (Iben Dorner).

| Regizat de: Kasper Barfoed, Mikkel Serup
| Bazat pe o carte de: Søren Sveistrup
| Cu: Mikkel Boe Følsgaard, Iben Dorner, Danica Curcic, Lars Ranthe, Esben Dalgaard

DIN 29 SEPTEMBRIE 2021

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

1 SEPTEMBRIE 2021
How to Be a Cowboy – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Cum să fii cowboy
Dale Brisby se folosește de rețelele de socializare și de talentul la rodeo pentru a menține vii tradițiile cowboy-lor. Acum, arată lumii ce înseamnă un cowboy adevărat.

Turning Point: 9/11 and the War on Terror – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Punctul de cotitură: 11 septembrie și războiul împotriva terorismului
Serialul oferă o relatare dură a atacurilor teroriste din 11 septembrie, de la începuturile al-Qaida, din anii ‘80, la reacția Americii pe plan intern și internațional.

2 SEPTEMBRIE 2021
Afterlife of the Party – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Sufletul petrecerii eterne
Cassie trăiește pentru petreceri, dar ajunge să moară într-un accident bizar. Acum, tânăra mondenă trebuie să-și îndrepte greșelile dacă vrea să capete aripi.

Q-Force – SERIAL NETFLIX
Un superspion gay și echipa lui din comunitatea LGBTQ vor să își demonstreze valoarea în fața agenției care i-a subestimat. Azi în West Hollywood, mâine în toată lumea!

3 SEPTEMBRIE 2021
Dive Club – SERIE NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Clubul de scufundări
În Cape Mercy, un grup de scufundători adolescenți investighează o serie de semne și secrete după ce unul dintre ei dispare în mod misterios.

Sharkdog – SERIE NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Rechinel
Jumătate rechin, jumătate câine, dar cu inimă mare și burta plină cu crochete de pește! Rechinel și prietenul său uman, Max, pleacă în aventuri haioase și încâlcite.

Worth – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cu ce preț?
În urma tragediei din 11 septembrie, un avocat trece printr-o încercare emoțională în timp ce este nevoit să pună un preț pe viețile pierdute. Bazat pe evenimente reale.

6 SEPTEMBRIE 2021
Countdown: Inspiration4 Mission to Space (episoadele 1-2) – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Numărătoare inversă: Misiunea Inspiration4
Un miniserial despre prima misiune în spațiu dedicată în totalitate din civililor.

7 SEPTEMBRIE 2021
Kid Cosmic: Season 2 – SERIE NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Kid Cosmic: Sezonul 2
Jo află ce înseamnă să fii un lider adevărat, iar Eroii Locali se lansează într-o aventură spațială pentru a găsi Pietrele Puterii rămase și a salva galaxia.

Octonauts: Above & Beyond – SERIE NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Octonauții își extind explorarea dincolo de mare, pe uscat! Cu vehicule și prieteni noi, vor proteja toate habitatele și animalele aflate în pericol.

On the Verge – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: La capătul răbdării
O bucătăreasă, o mamă singură, o moștenitoare bogată și o femeie care își caută un job trăiesc împreună criza vârstei mijlocii în Los Angelesul de dinaintea pandemiei.

Untold: Breaking Point – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Povești din sport: Punctul limită
Sub presiunea victoriilor din tenisul american, Mardy Fish s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală care i-au schimbat viața atât pe teren, cât și în afara lui.

8 SEPTEMBRIE 2021
Into the Night: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: În negura nopții: Sezonul 2
După ce își găsesc refugiul în subteran, pasagerii se confruntă cu o mulțime de noi probleme și cu intensificarea tensiunilor dintre ei și soldați.

JJ+E – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Vinterviken
Elisabeth și John-John locuiesc în același oraș, dar trăiesc în lumi diferite. Oare are o primă iubire pasională forța de a sparge barierele sociale și culturale?

The Circle: Season 3 – SERIAL NETFLIX (EPISOADE SĂPTĂM NALE)
Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 3
Cu flirturi, minciuni și alianțe autentice, o nouă serie de concurenți intră în Cerc, adaptându-se la răsturnările de situație pentru a obține marele premiu al sezonului.

9 SEPTEMBRIE 2021
Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Frați de sânge: Malcolm X și Muhammad Ali
De la o întâlnire întâmplătoare la o despărțire tragică, legătura extraordinară dintre Malcolm X și Muhammad Ali cedează sub povara neîncrederii și idealurilor diferite.

The Women and the Murderer – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Femeile și criminalul
Documentarul prezintă eforturile neobosite depuse de o șefă de poliție și mama unei victime pentru a găsi și a pune sub acuzare un ucigaș în serie în Parisul anilor ’90.

10 SEPTEMBRIE 2021
Kate – FILM NETFLIX
Otrăvită în timpul ultimei ei misiuni, o asasină feroce activă în Tokyo are la dispoziție mai puțin de 24 de ore pentru a afla cine a dat ordinul și a se răzbuna.

Lucifer: The Final Season – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Lucifer: Sezonul final
Lucifer a obținut promovarea, dar oare chiar își dorește postul? Chloe se pregătește să renunțe la cariera de detectiv, Amenadiel intră în LAPD și multe altele.

Metal Shop Masters – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Maeștrii metalului
În acest serial-concurs, artiști care lucrează în metal topesc, taie și sudează creații uluitoare din oțel călit, însă numai unul va câștiga premiul de 50.000 de dolari.

Prey – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Prada
O excursie în sălbăticie devine mortală, atunci când cinci excursioniști arțăgoși sunt urmăriți, în mod inexplicabil, de un vânător nevăzut și neobosit.

13 SEPTEMBRIE 2021
Countdown: Inspiration4 Mission to Space (episoadele 3-4) – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Numărătoare inversă: Misiunea Inspiration4
Un miniserial despre prima misiune în spațiu dedicată în totalitate din civililor.

14 SEPTEMBRIE 2021
Jack Whitehall: Travels with My Father: Season 5 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Jack Whitehall: Travels with My Father: Sezonul 5
Încercând să-și consolideze relația, jovialul comic Jack Whitehall și Michael, scorțosul său tată, pornesc în călătorii ciudate și amuzante pe tărâmuri străine.

The World’s Most Amazing Vacation Rentals: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Proprietăți spectaculoase de închiriat: Sezonul 2
Megan Batoon, Jo Franco și Luis D. Ortiz descoperă noi locații de vacanță superbe pentru orice buget și dau sfaturi pentru sejurul perfect.

You vs. Wild: Out Cold – SERIE NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Tehnici personale de supraviețuire: Amnezia
Amnezic în urma prăbușirii avionului, Bear trebuie să ia decizii pentru a-l salva pe pilotul dispărut și pentru a supraviețui acestei aventuri interactive cu miză mare.

15 SEPTEMBRIE 2021
Nailed It!: Season 6 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: La fix!: Sezonul 6
Cofetari amatori cu realizări mediocre încearcă să recreeze capodopere culinare pentru un premiu în bani. Jumătate concurs, jumătate harababură la cuptor.

Nightbooks – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Nightbooks: Captiv în poveste
Alex trebuie să spună câte o poveste de groază în fiecare noapte sau să rămână captiv pentru totdeauna, alături de noua lui prietenă, în apartamentul unei vrăjitoare.

Schumacher – DOCUMENTAR NETFLIX
Documentarul oferă o relatare intimă despre viața lui Michael Schumacher, pe care curajul și spiritul rebel l-au transformat într-o legendă a Formulei 1.

Too Hot To Handle Latino (episoadele 1-3) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Atenție, frige! Latino
Celibatari din întreaga Americă Latină primesc provocarea de a renunța la sex, în acest reality-show în care abstinența aduce un premiu atrăgător de 100.000 de dolari.

16 SEPTEMBRIE 2021
Final Space: Season 3 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Final Space: Sezonul 3
Gary și echipa lui luptă pentru supraviețuire în haosul dezlănțuit din Spațiul Final și fug de maleficul Invictus, care vrea să absoarbă puterile lui Pandișpan.

He-Man and the Masters of the Universe – SERIE NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: He-Man și stăpânii universului
Forțosul adolescent Adam și trupa lui de inadaptați temerari descoperă legendara Putere a lui Grayskull și își acceptă destinul de a apăra Eternia de maleficul Skeletor.

My Heroes Were Cowboys – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Visul de a fi cowboy
După o copilărie dureroasă din care l-au salvat filmele western, Robin Wiltshire își trăiește acum visul, antrenând caii pe care îi adoră pentru marele ecran.

17 SEPTEMBRIE 2021
Ankahi Kahaniya – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Antologia iubirii
Viața urbană freamătă în jurul lor, iar câteva suflete singure descoperă conexiuni surprinzătoare în aceste trei povești despre dragoste, regrete și dor.

Chicago Party Aunt – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Chicago Party Aunt
Pricepută în a evita maturizarea, sufletul petrecerilor din Chicago, devoratoare de sandvișuri și fană înfocată Bears, Diane are o slăbiciune pentru nepotul ei tocilar.

Squid Game – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Jocul calamarului
Sute de jucători rămași fără bani acceptă o invitație stranie de a participa la niște jocuri pentru copii. Îi așteaptă un premiu tentant, cu mize mortale!

The Stronghold – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Străzile Marsiliei
Sătui de munca banală de zi cu zi, trei polițiști marsiliezi au șansa să spargă o puternică rețea de narcotraficanți, însă o informatoare-cheie face o cerere incomodă.

21 SEPTEMBRIE 2021
Go! Go! Cory Carson: Chrissy Takes the Wheel – SERIE NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Tit-Tit! Matei Mașinescu: Chrissy la volan
De la jocuri și săniuș la leacuri pentru sughiț, Chrissy, soră mai mică a lui Matei Mașinescu, pornește în trombă prin oraș, în căutare de distracție și aventuri!

Love on the Spectrum: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Dragostea în spectrul autist: Sezonul 2
Pentru oricine poate fi greu să găsească dragostea. Însă pentru tinerii cu autism, lumea imprevizibilă a întâlnirilor se dovedește a fi și mai complicată.

22 SEPTEMBRIE 2021
Confessions of an Invisible Girl – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Mărturisirile unei fete invizibile
Ajunsă la școala cea nouă, Tetê, o fată isteață, dar stângace, e gata să facă orice pentru a intra în cercul copiilor populari. Dar, curând, dă peste obstacole.

Dear White People: Volume 4 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Dragi oameni albi: Volumul 4
Reuniți în vremuri de pandemie, Sam și Lionel cei din viitor fac o retrospectivă a ultimului lor an legendar petrecut la Winchester. Rezultatul e un musical din anii ’90.

Intrusion – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Intrus
După ce o spargere în casa de vis a unui cuplu se soldează cu victime, soția traumatizată caută răspunsuri, dar află că adevăratul pericol abia începe.

Jaguar – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Jaguarul
În Spania anilor ’60, o supraviețuitoare a Holocaustului se alătură unui grup de justițiari care vor să-și facă dreptate împotriva naziștilor refugiați aici după război.

Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Monștrii din interior: Cele 24 de fețe ale lui Billy Milligan
La sfârșitul anilor ’70, un violator în serie invocă tulburarea de personalitate multiplă pentru a se dezvinovăți, iar odiseea juridică ulterioară a captivat America.

Too Hot To Handle Latino (episoadele 4-6) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Atenție, frige! Latino
Celibatari din întreaga Americă Latină primesc provocarea de a renunța la sex, în acest reality-show în care abstinența aduce un premiu atrăgător de 100.000 de dolari.

23 SEPTEMBRIE 2021
Hospital Playlist: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Coridoarele spitalului: Sezonul 2
În spital, acolo unde fiecare pacient și fiecare poveste contează, cinci medici care sunt prieteni se confruntă cu provocările vieții profesionale și personale.

Je Suis Karl – FILM NETFLIX
După ce își pierde aproape toți membrii familiei într-un atac terorist cu bombă, o tânără este atrasă, fără să știe, chiar în gruparea criminală care i-a ucis.

Pose: Season 3 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Pose: Sezonul 3
Bucuria, tristețea și speranța transcend sala de bal. Viața Blancăi se împarte între rolurile de mamă, parteneră și asistentă, iar Pray Tell are probleme de sănătate.

24 SEPTEMBRIE 2021
Blood & Water: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Sângele și apa: Sezonul 2
Serialul pentru tineri adulți a cărui acțiune se petrece în Cape Town revine cu noi răsturnări de situație captivante.

Ganglands (Braqueurs) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Echipa de tâlhari: Serialul
Când nepoata lui deranjează un baron al drogurilor, Mehdi, hoț de profesie, și banda lui de jefuitori sunt atrași într-o luptă violentă și mortală pentru supremație.

Jailbirds New Orleans – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Jailbirds New Orleans: Viața de după gratii
O incursiune în viața din spatele gratiilor a unui grup de femei care își ispășesc pedepsele într-un penitenciar din New Orleans.

Midnight Mass – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Slujba de la miezul nopții
După sosirea unui preot enigmatic, într-o comunitate au loc evenimente miraculoase și apar semne înfricoșătoare. De la creatorul serialului „Casa bântuită”.

My Little Pony: A New Generation – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: My Little Pony: O nouă generație
Equestria este dezbinată. Dar o eroină plină de optimism crede cu tărie că poneii tereștri, unicornii și pegașii trebuie să fie prieteni și jură că o va demonstra.

The Starling – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Graurul
În urma unei pierderi, o femeie se luptă cu o pasăre bătăioasă care pune stăpânire pe grădina ei și cu un soț care încearcă să găsească o cale pentru a merge mai departe.

Vendetta: Truth, Lies and The Mafia – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Vendetta: Adevăr, minciuni și Mafia
Acest serial documentar explorează povestea adevărată a doi dintre luptătorii sicilieni antimafie, care ajung în instanță fiind acuzați de infracțiuni deosebit de grave.

28 SEPTEMBRIE 2021
Ada Twist, Scientist – SERIE NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Ada, savanta
Micuța savantă Ada și cei doi prieteni ai săi caută răspunsuri la întrebări importante și lucrează în echipă pentru a descoperi adevărul despre absolut orice!

Attack of the Hollywood Clichés! – NETFLIX COMEDY SPECIAL
Realizatori, specialiști și experți fac o listă finală a clișeelor din filme.

29 SEPTEMBRIE 2021
Friendzone – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Al naibii platonism!
Sătul de prietenii platonice, Thibault crede că soarta îi surâde când între el și Rose apare o scânteie. Oare va reuși să se transforme din cel mai bun prieten în iubit?

MeatEater: Season 10 Part 1 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Carnivorul: Sezonul 10: Partea 1
În încercarea de a găsi vânat delicios în locații exotice, Steven ajunge în Munții Stâncoși și Ozark, în mlaștinile din Carolina de Nord și pajiștile din Hawaii.

No One Gets Out Alive – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Nimeni nu scapă cu viață
O poveste horror cu case bântuite, o incursiune tulburătoare în viața imigranților și o lume în care folclorul străvechi poate deveni înfricoșător de real.

Sounds Like Love – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Sunetul dragostei
Bazat pe seria de bestselleruri „Canciones y recuerdos” scrise de Elísabet Benavent. Regia este semnată de Juana Macías. Cu María Valverde și Álex González.

Too Hot To Handle Latino (episoadele 7-8) – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Atenție, frige! Latino
Celibatari din întreaga Americă Latină primesc provocarea de a renunța la sex, în acest reality-show în care abstinența aduce un premiu atrăgător de 100.000 de dolari.

30 SEPTEMBRIE 2021
Love 101: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Iubirea: Curs pentru începători: Sezonul 2
Serialul a cărui acțiune se petrece în Istanbul și în care adolescenți din anii ‘90 se luptă cu stângăciile și deziluziile specifice vârstei revine cu al doilea sezon.

Luna Park – SERIAL NETFLIX
În Roma anilor ’60, întâlnirea dintre o fată crescută în lumea parcurilor de distracții și una dintr-o familie bogată duce la intrigă, secrete și iubiri neașteptate.

ÎN CURAND
Baki Hanma – SERIE ANIME NETFLIX
În Roma anilor ’60, întâlnirea dintre o fată crescută în lumea parcurilor de distracții și una dintr-o familie bogată duce la intrigă, secrete și iubiri neașteptate.

Bangkok Breaking – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Alertă la Bangkok
Proaspăt sosit în Bangkok, Wanchai se angajează la serviciile de asistență rutieră și, cu ajutorul unui jurnalist, dezvăluie o conspirație care a cuprins întregul oraș.

Countdown: Inspiration4 Mission to Space (final) – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Numărătoare inversă: Misiunea Inspiration4
Un miniserial despre prima misiune în spațiu dedicată în totalitate din civililor.

Crime Stories: India Detectives – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Povești polițiste: Detectivii din India
Camerele îi urmăresc pe polițiștii din Bangalore aflați în exercițiul funcțiunii și prezintă complexele mecanisme din spatele a patru investigații majore.

Kota Factory: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Fabrica de creiere: Sezonul 2
Continuându-și eforturile pentru a-și câștiga mult doritul loc la IIT, Vaibhav și prietenii săi încearcă să nu lase copleșiți de presiune și de temerile adolescentine.

NOU PE NETFLIX – TITLURI LICENȚIATE
SEPTEMBRIE 2021 – ROMANIA

1 SEPTEMBRIE 2021
Cemetery Junction

Cloudy with a Chance of Meatballs

Dumb and Dumber

Frida

Friday

How to Lose a Guy in 10 Days

Sausage Party

The Boy in the Striped Pajamas

The Hustle

Tomorrow Man

XXX: State of the Union

2 SEPTEMBRIE 2021
Double Jeopardy

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Spider-Man: Far from Home

7 SEPTEMBRIE 2021
The Last Black Man in San Francisco

10 SEPTEMBRIE 2021
Playing with Fire

15 SEPTEMBRIE 2021
Good Boys

The Fall: Season 1

The Fall: Season 2

The Fall: Season 3

The Way Back

17 SEPTEMBRIE 2021
City Of The Sun

Justin Bieber: This is my World

Keeping Up with the Kardashians: Season 6

The Hobbit: An Unexpected Journey

18 SEPTEMBRIE 2021
Tatăl mută munții

20 SEPTEMBRIE 2021
Eagle Eye

The Lobster

24 SEPTEMBRIE 2021
Waiting For Barcelona

Articolul precedentDisney+ lansează un nou trailer pentru „Dug Days” de la Pixar, în premieră pe 1 septembrie
Articolul următorDON’T LOOK UP / NU PRIVIȚI ÎN SUS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.