Remake-ul „Arachnophobia” are (opt) picioare, Amblin Partners anunțând joi că a încheiat un contract cu Christopher Landon („Paranormal Activity”) pentru a scrie și regiza această comedie horror.

Filmul original din 1990, regizat de Frank Marshall, spune povestea unui orășel californian care este invadat de o colonie de păianjeni sud-americani mortali care au fost aduși accidental în SUA. Filmul i-a avut ca protagoniști pe Jeff Daniels, în rolul unui medic care conduce efortul de a învinge colonia, John Goodman, în rolul unui exterminator care îi ajută, cu Julian Sands și Harley Jane Kozak în roluri secundare.

Steven Spielberg a fost creditat ca producător executiv al filmului original, iar acesta a marcat debutul regizoral al lui Marshall în lungmetraj. A fost primul film lansat de casa de discuri Hollywood Pictures a Disney și a fost produs de Amblin și Tangled Web Prods.

De data aceasta, James Wan („Malignant”) și Michael Clear („The Conjuring: The Devil Made Me Do It”) sunt numiți producători, iar Judson Scott și Marshall sunt producători executivi. Amblin este, de asemenea, în parteneriat cu Atomic Monster a lui Wan și Clear pentru această producție.

Jeb Brody, președintele departamentului de producție al Amblin Partners, va superviza proiectul pentru studio, împreună cu vicepreședintele executiv Lauren Abrahams și vicepreședintele senior Mia Maniscalco.

Articolul precedentÎn luna Iunie DIVA deschide Sezonul Nunților
Articolul următorFilmul Paramount+ „Beavis and Butt-Head” primește o dată de lansare în iunie și lansează primul trailer

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.