Maestrul detectiv Benoit Blanc, interpretat de Daniel Craig, se va întoarce într-o aventură intitulată „Glass Onion”, a anunțat luni regizorul Rian Johnson într-un tweet, dezvăluind numele continuării filmului cu crime și mistere din 2019, „Knives Out”. Filmul este distribuit de Netflix și nu este clar dacă va ajunge pe serviciul de streaming în același timp cu lansarea în cinematografe.

Johnson a anunțat numele după o serie de tweet-uri în care a lăudat-o pe scriitoarea iconică de romane polițiste Agatha Christie, cunoscută mai ales pentru romanele sale cu detectivii fictivi Hercule Poirot și Miss Marple (cum ar fi Murder on the Orient Express din 1934 și The Body in the Library din 1942).

„Nu era vorba doar de decoruri sau metode de crimă, ea întindea constant genul din punct de vedere conceptual”, a scris el. „Sub umbrela whodunnit-ului a scris thrillere de spionaj, orori proto-slasher, vânători de criminali în serie, romane gotice, studii psihologice de caracter, jurnale de călătorie glam.”

Regizorul, cunoscut și pentru Star Wars: The Last Jedi (2017), și-a exprimat dorința de a o „imita pe Christie”, făcând ca fiecare nouă aventură cinematografică Blanc să se simtă ca o nouă carte, cu un ton distinct.

Netflix ar fi plătit anul trecut 450 de milioane de dolari pentru drepturile celor două continuări ale filmului Knives Out, după ce originalul a câștigat 311,4 milioane de dolari în întreaga lume, la un buget de 40 de milioane de dolari, De asemenea, i-a adus lui Johnson o nominalizare la Oscar 2020 pentru cel mai bun scenariu original.

Articolul precedentDoctor Strange în Multiversul Nebuniei vine pe Disney Plus din 22 Iunie
Articolul următorFilmul Duke Nukem de la creatorii „Cobra Kai” se va întâmpla

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.