Zvonul Matrix 4 susține că Lana Wachowski a găsit o modalitate de a-l include pe agentul Smith fără Hugo Weaving.

Un nou zvon The Matrix 4 susține că dezvăluie un rol surprinzător pentru Agent Smith în viitoarea continuare a sci-fi-ului, raportul afirmând că îndrăgitul ticălos a fost redistribuit.

În timp ce rolul său din poveste rămâne necunoscut, zvonul susține că vedeta Mindhunter, Jonathan Groff, va interpreta personajul, preluând rolul lui Hugo Weaving, care, din păcate, nu a putut repeta rolul din cauza conflictelor de programare.

Astfel, se susține acum că a fost pus în acțiune un plan care îl va vedea pe Groff să joace o nouă versiune a agentului Smith, care, fără îndoială, se va confrunta încă o dată cu Neo a lui Keanu Reeves și cu restul luptătorilor pentru libertate. Aceasta fiind o simulare pe computer, vor exista mai multe modalități de a vinde acest lucru, inclusiv infamul Agent, care poate fi repornit pentru noua versiune a The Matrix. Sau este posibil ca o aparență a virusului pe care agentul Smith a devenit să fi reușit să se ascundă în cadrul programului, reaparând când Neo este înviat pentru a-și continua bătălia de bine împotriva răului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here