Zvonul Matrix 4 susține că Lana Wachowski a găsit o modalitate de a-l include pe agentul Smith fără Hugo Weaving.

Un nou zvon The Matrix 4 susține că dezvăluie un rol surprinzător pentru Agent Smith în viitoarea continuare a sci-fi-ului, raportul afirmând că îndrăgitul ticălos a fost redistribuit.

În timp ce rolul său din poveste rămâne necunoscut, zvonul susține că vedeta Mindhunter, Jonathan Groff, va interpreta personajul, preluând rolul lui Hugo Weaving, care, din păcate, nu a putut repeta rolul din cauza conflictelor de programare.

Astfel, se susține acum că a fost pus în acțiune un plan care îl va vedea pe Groff să joace o nouă versiune a agentului Smith, care, fără îndoială, se va confrunta încă o dată cu Neo a lui Keanu Reeves și cu restul luptătorilor pentru libertate. Aceasta fiind o simulare pe computer, vor exista mai multe modalități de a vinde acest lucru, inclusiv infamul Agent, care poate fi repornit pentru noua versiune a The Matrix. Sau este posibil ca o aparență a virusului pe care agentul Smith a devenit să fi reușit să se ascundă în cadrul programului, reaparând când Neo este înviat pentru a-și continua bătălia de bine împotriva răului.

Articolul precedentBlack Widow Țintește La Un Debut De 90 de milioane de dolari în Box Office
Articolul următorNetflix și CD Projekt Red anunță programul pentru WitcherCon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.