Sky Rojo / Orizontul Roșu – Sezonul 2

Adrenalina, acțiunea și esența latină vor reveni în postura de protagoniști în cele 8 noi episoade, ce vor fi lansate la nivel global pe 23 iulie, doar pe Netflix.

În acest sezon vom vedea cum Coral, Wendy și Gina sunt mai unite ca niciodată. Rolurile se vor schimba și acum vânătorii se transformă în pradă: fetele caută răzbunare indiferent de cost. Romeo, Moises și Christian continuă să încerce să le prindă, dar spre deosebire de fete ei încep să vadă diferențe între ei și loialitatea lor unul față de celălalt începe să pocnească de la încheieturi.

După o serie de traume și confruntări aproape de moarte în primul sezon, Coral, Wendy și Gina s-au întors cu un plan, un arsenal și un resentiment care trebuie soluționat. În trailer, le vedem pe cele trei angajându-se din nou la legătura lor de mușchetar înainte de a se înarma și a-i vâna pe foștii opresori. Între timp, firele care îi țin împreună pe Romeo și echipajul său încep să se dezlănțuie, deoarece neînțelegerile legate de modul de rezolvare a problemei lor distrug familia odată strânsă.

„Sky Rojo” este produs de Vancouver Media, cu sediul în Madrid, Pina și Martínez fiind alăturați colaboratorului de lungă durată Jesús Colmenar ca producători executivi. Colmenar face parte, de asemenea, din echipa de co-regie a seriei, care include Óscar Pedraza, David Victori, Albert Pintó, Javier Quintas și Eduardo Chapero-Jackson.

Articolul precedentThe Suicide Squad / Brigada Sinucigașilor: Misiune Ucigașă (2021)
Articolul următorThe Batman (2022)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.