SkyShowtime se va lansa pe anumite piețe europene începând cu 2022

SkyShowtime este un nou serviciu de streaming pe bază de abonament (SVOD) care va fi lansat în cursul acestui an.

Un joint-venture al Comcast Corporation (NASDAQ: CMCSA) și ViacomCBS Inc. (NASDAQ: VIAC, VIACA), SkyShowtime reunește resursele combinate ale celor două companii, experiența direct la consumator și cele mai bune programe de divertisment, filme și seriale originale din portofoliul de mărci NBCUniversal, Sky și ViacomCBS, inclusiv titluri de la NBCUniversal, Universal Pictures, Sky Studios, Peacock, Paramount+, SHOWTIME®, Paramount Pictures și Nickelodeon.

SkyShowtime va fi disponibil în peste 20 de piețe europene care cuprind 90 de milioane de locuințe. Acesta va fi oferit în Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia și Suedia.

Monty Sarhan, CEO al SkyShowtime, a declarat: „Suntem încântați că SkyShowtime a primit toate aprobările de reglementare și suntem încântați să aducem acest serviciu de divertisment nou, unic și atractiv – cu o gamă largă de conținut de top – la milioane de consumatori de pe aceste piețe.”

Oferta vastă a SkyShowtime va cuprinde 10.000 de ore de conținut din toate genurile și categoriile de public, inclusiv drame, filme si seriale pentru copii și familie, francize, filme în premieră, programe locale, documentare și multe altele.

Mai multe detalii despre SkyShowtime, inclusiv prețurile, vor fi anunțate în curând.

Articolul precedentCând apare filmul Lightyear pe Disney Plus?
Articolul următor„Time Traveler’s Wife” a fost anulat după doar un sezon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.