Star Trek: Strange New Worlds – Serial TV

Star Trek: Strange New Worlds este un serial de televiziune american creat de Akiva Goldsman, Alex Kurtzman și Jenny Lumet pentru serviciul de streaming Paramount+. Este al unsprezecelea serial Star Trek și a fost lansat în 2022 ca parte a Universului Star Trek extins al lui Kurtzman. Un spin-off din Star Trek: Discovery, serialul îl urmărește pe căpitanul Christopher Pike și echipajul navei USS Enterprise în timp ce explorează noi lumi din întreaga galaxie în deceniul de dinaintea Star Trek: Seria originală.

Anson Mount, Ethan Peck și Rebecca Romijn joacă în rolurile lui Pike, Spock și, respectiv, Number One, toate personaje din Seria originală. Acești actori au fost distribuiți în aceste roluri în 2019 pentru cel de-al doilea sezon al serialului Discovery și, după un răspuns pozitiv din partea fanilor, Kurtzman și-a exprimat interesul de a-i aduce înapoi pentru o serie spin-off. Dezvoltarea a început în martie 2020, iar în mai a fost comandată oficial. Distribuția principală, titlul și echipa de creație au fost confirmate, Goldsman și Henry Alonso Myers fiind showrunner. Jess Bush, Christina Chong, Celia Rose Gooding, Melissa Navia, Babs Olusanmokun și Bruce Horak sunt, de asemenea, protagoniști. Serialul este produs de CBS Studios în asociere cu Secret Hideout, Weed Road Pictures, H M R X Productions și Roddenberry Entertainment, iar filmările au loc la CBS Stages Canada din Mississauga, Ontario. Showrunnerii au ales să se întoarcă la o narațiune tradițională, episodică, mai apropiată de stilul serialului The Original Series decât de abordarea mai modernă, serializată, folosită pentru Discovery.

Star Trek: Strange New Worlds a avut premiera pe Paramount+ pe 5 mai 2022, iar primul sezon de 10 episoade se va desfășura până pe 7 iulie. A primit recenzii pozitive din partea criticilor pentru abordarea sa de povestire episodică și pentru distribuție. Un al doilea sezon este în producție și se așteaptă să aibă premiera în 2023.

Articolul precedentProgram Netflix Romania – Mai 2022
Articolul următorHouse of the Dragon / Casa Dragonului – Serial TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.