Serialul de succes „Stranger Things” de la Netflix a doborât recordul Nielsen pentru cel mai vizionat program de streaming într-o singură săptămână, potrivit topului 10 al înregistrărilor de streaming al companiei de măsurare, publicat recent. Drama științifico-fantastică a fost vizionată timp de 7,2 miliarde de minute între 30 mai și 5 iunie, care a fost prima săptămână completă de disponibilitate a sezonului 4, volumul 1, ajungând cu ușurință pe poziția nr. 1 în clasament. Anterior, „Tiger King” și „Ozark” au fost singurele titluri care au depășit 5 miliarde de minute vizionate într-o săptămână, ambele atingând această bornă în martie 2020.

Weekendul de premieră al sezonului 4, volumul 1, a ajuns, de asemenea, pe locul 1. Între debutul din 27 mai și finalul ferestrei de vizionare din 29 mai, serialul a adus 5,1 miliarde de minute vizionate.

Cifrele comunicate de Netflix pentru weekendul premierei indică faptul că „Stranger Things”, sezonul 4, volumul 1, care constă în șapte episoade de aproximativ nouă ore, a fost vizionat timp de 286,8 milioane de ore – sau aproximativ 17,2 miliarde de minute. Cu toate acestea, deoarece Nielsen combină vizionarea tuturor sezoanelor disponibile, o comparație mai potrivită ar fi raportarea de către Netflix că, între 23 și 29 mai, sezoanele 1, 2, 3 și 4 au fost vizionate în total 371,3 milioane de ore – sau 22,3 miliarde de minute – față de cele 5,1 miliarde ale Nielsen. Totuși, deoarece Netflix măsoară vizionarea pe toate dispozitivele, în timp ce Nielsen numără doar vizionarea la televizor, rămâne o discrepanță.

 

Cele două episoade care alcătuiesc sezonul 4, volumul 2 al sezonului 4 din „Stranger Things”, care durează aproximativ patru ore, vor ajunge pe Netflix pe 1 iulie.

Fereastra de vizionare din 23-29 mai a marcat și premiera serialului „Obi-Wan Kenobi” pe Disney Plus, care a ajuns pe locul 3, cu 1 miliard de minute vizionate în trei zile de disponibilitate. După cum s-a raportat anterior, acesta a fost cel mai mare weekend de premiere al Disney +. Cea mai recentă intrare în franciza Star Wars a fost intercalată între „The Lincoln Lawyer” (nr. 2, cu 1,2 miliarde de minute) și „Ozark” (nr. 4, cu 804 milioane de minute), care se bucură de un succes continuu la Netflix.

Fereastra 30 mai – 5 iunie a inclus și câteva premiere notabile. Sezonul 3 al serialului „The Boys” de pe Amazon Prime Video a fost lansat pe 3 iunie, aducând serialul pe locul patru în clasamentul serialelor originale, cu 949 de milioane de minute vizionate. Iar HBO Max a avut prima intrare Nielsen din istorie cu debutul în streaming, pe 30 mai, al „Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”, care a ocupat locul șase în clasamentul general cu 758 de milioane de minute.

Vedeți mai jos cel mai nou clasament Nielsen Top 10 streaming, cu titlurile originale de streaming pentru perioada 23-29 mai pe primul loc, urmate de titlurile generale pentru aceeași fereastră, apoi titlurile originale și generale pentru perioada 30 mai-5 iunie.

Articolul precedent„Time Traveler’s Wife” a fost anulat după doar un sezon
Articolul următor„The Terminal List” – Cum să vezi online noul serial de acțiune al lui Chris Pratt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.