Prime Video oferă putere de vedetă în această lună, cu lansarea mult-așteptatului „The Terminal List”, cu Chris Pratt în rolul principal. Întregul prim sezon al serialului de acțiune a sosit astăzi pe streamer și este deja pe locul 3 în SUA.

Bazat pe romanul best-seller cu același nume al lui James Carr, thrillerul de răzbunare urmărește un locotenent SEAL al Marinei, James Reece (Pratt), a cărui cea mai recentă misiune merge prost: întregul său pluton este înfrânt mortal și își dă seama că el și echipa sa au fost trași pe sfoară. Când se întoarce acasă, face echipă cu Katie Buraneck (Constance Wu), o corespondentă de război care speră să folosească puterea presei pentru a trage la răspundere pe cine trebuie. Jeanne Tripplehorn și Taylor Kitsch joacă, de asemenea, în rolurile principale.

 

Pratt, care este, de asemenea, unul dintre producătorii executivi ai serialului, este alegerea perfectă pentru rolul patrioticului Reece, având în vedere rolurile militare anterioare ale actorului. El a interpretat un SEAL în „Zero Dark Thirty”, un fost Beret Verde în „The Tomorrow War” și un veteran al Marinei în franciza „Jurassic World”.

Așadar, cum puteți urmări „The Terminal List”? Toate cele opt episoade ale noului serial au sosit pe Amazon Prime Video pe 1 iulie. Pentru a viziona serialul, va trebui să vă înregistrați pentru un cont Amazon Prime Video. Un abonament pornește de la 13,99 RON pe lună, dar utilizatorii noi se pot înscrie pentru o perioadă de probă gratuită pe https://www.primevideo.com/.

Articolul precedent„Stranger Things” doboară recordurile Nielsen în materie de streaming cu peste 7,2 miliarde de minute vizionate într-o săptămână
Articolul următorCând apare filmul „Thor: Love and Thunder” pe Disney Plus?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.