„The Time Traveler’s Wife” a fost anulat după un sezon la HBO, a confirmat Variety.

Serialul se baza pe cartea cu același nume a lui Audrey Niffenegger. Primul și singurul sezon de șase episoade a debutat la HBO în luna mai, iar finalul a fost difuzat pe 19 iunie.

„Deși HBO nu va merge mai departe cu un al doilea sezon din ‘The Time Traveler’s Wife’, a fost privilegiul nostru să colaborăm cu maeștrii povestitori Steven Moffat și David Nutter”, a declarat un purtător de cuvânt al HBO într-un comunicat. „Suntem foarte recunoscători pentru pasiunea, munca și grija lor pentru adaptarea acestei cărți îndrăgite. Le mulțumim, de asemenea, lui Theo și Rose, precum și restului strălucitoarei noastre distribuții pentru interpretările lor sincere, care au captivat complet publicul.”

În serial au jucat Rose Leslie în rolul lui Clare Abshire, Theo James în rolul lui Henry DeTamble, Desmin Borges în rolul lui Gomez și Natasha Lopez în rolul lui Charisse. La fel ca în carte, povestea i-a urmărit pe Clare și Henry, un cuplu căsătorit care este separat din cauza faptului că Henry are o afecțiune genetică care îl face să călătorească în timp în mod imprevizibil.

Steven Moffat, un absolvent al serialului „Doctor Who”, a scris toate cele șase episoade ale seriei, în timp ce David Nutter a regizat toate cele șase episoade. Ambii au fost producători executivi, alături de Sue Vertue și Brian Minchin de la Hartswood Films, precum și de Joseph E. Iberti. Studioul a fost Warner Bros. Television.

Serialul nu a fost bine primit de critici la debut, obținând un rating de 34% de aprobare din partea criticilor pe Rotten Tomatoes. În recenzia sa pentru Variety, Daniel D’Addario a scris: „[Povestea] nu reușește să convingă că acest cuplu împărtășește mult mai mult decât o înțelegere a obstacolelor care îi țin despărțiți”.

Aceasta a fost a doua adaptare pe ecran a filmului „The Time Traveler’s Wife”. Cartea a fost adaptată anterior într-un film în 2009, cu Rachel McAdams și Eric Bana.

Articolul precedentSkyShowtime – Un Nou Serviciu De Streaming Care Va Fi Lansat In 2022
Articolul următor„Stranger Things” doboară recordurile Nielsen în materie de streaming cu peste 7,2 miliarde de minute vizionate într-o săptămână

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.