TUDUM: Un eveniment Netflix internațional pentru fani.

Netflix a lansat trailerul oficial și au dezvăluit numele vedetelor care li se vor alătura cu ocazia proiectului „TUDUM: Un eveniment Netflix internațional pentru fani.”

 

Pe data de 25 septembrie, peste 145 dintre cele mai cunoscute vedete ale noastre și cei mai de succes creatori de conținut din întreaga lume, reprezentând mai mult de 70 de seriale, filme și programe speciale, ni se vor alătura pe scena virtuală pentru o zi captivantă, plină de clipuri și dezvăluiri în exclusivitate.

 

Inspirat de primul sunet pe care îl auzi atunci când vizionezi un serial sau film pe Netflix, TUDUM este primul eveniment internațional pentru fani. Obiectivul nostru e unul foarte simplu: să distrăm și să omagiem fanii Netflix din toată lumea.

 

Cum poți viziona
Evenimentul virtual începe la ora 9.00 PST / 12.00 EST / 16.00 GMT / 18.00 Ora României / 01.00 JST/KST. Acesta va fi transmis pe toate canalele de Youtube ale companiei Netflix din întreaga lume, pe lângă Twitter, Twitch și Facebook.

Vor avea loc show-uri speciale înaintea evenimentului, care vor aduce în prim-plan seriale și filme coreene și indiene, precum și conținut anime palpitant. Acestea vor începe la ora 12.00 GMT / 14.00 Ora României / 21.00 JST și KST, pe anumite canale.

 

 

La ce să te aștepți

Peste 145 de vedete și 70 de filme și seriale își vor face apariția la acest eveniment care va dura trei ore, inclusiv câteva dintre cele mai așteptate sezoane din seriale precum Stranger Things, Bridgerton și The Witcher, Fabrica de bani și Cobra Kai, dar și blockbustere de tipul Red Notice, Nu priviți în sus, Operațiunea de recuperare, Așa se întoarce roata, Vechea Gardă și multe altele. (Poți consulta mai în attachment lista completă.)

 

 

Cum poți difuza simultan evenimentul (co-stream)

Fanii sunt încurajați să difuzeze simultan evenimentul TUDUM și să reacționeze în timp real la acesta. Iată aici un ghid pentru difuzare simultană pe Twitch. Pentru a difuza simultan, înregistrează-te pe TUDUM.com.

Accesează TUDUM.com pentru ultimele noutăți și informații.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here