Președintele DC Films a declarat marți că studiourile au luat în calcul să o înlocuiască pe Amber Heard în Aquaman 2, pe motiv că îi lipsește chimia cu actorul Jason Momoa, scrie Variety. În cele din urmă, Heard a fost totuși distribuită în film, însă avocații ei au susținut că disputele cu Johnny Depp aproape că au costat-o cooptarea în film, fiind lipsită de posibilitatea de a negocia pentru mai mulți bani pentru rolul ei.

La ora actuală, Heard cere daune de 100 de milioane de dolari într-un proces intentat lui Depp, care a acuzat-o de calomnie. Walter Hamada, șeful secțiunii DC a Warner Bros, a fost primul martor chemat de partea lui Depp pe măsură ce continuă lupta în instanță împotriva lui Heard.

Apărând într-o teleconferință, Hamada a susținut că disputa în instanță între cei doi foști soți nu a avut vreun rol în deciziile legate de distribuția lui Aquaman 2. Totuși, susține că într-adevăr studiourile au avut dubii timp de mai multe săptămâni referitor la distribuirea lui Heard în rolul Merei, iubita lui Aquaman.

„Nu era chimie între ei”, spune Hamada. „Pe ecran am reușit să facem să meargă relația lor în primul film, însă ne deranja faptul că lucrurile nu mergeau de la sine…” Hamada susține că această „chimie” a fost realizată în post-producție, utilizând efecte de editare, inclusiv muzica de film. A mai precizat ca este un fapt des întâlnit acela ca protagoniștii să nu aibă între ei această potrivire. „O știi când o vezi, și nu era acolo”, susține el.

Heard a primit 1 milion de dolari pentru rolul din primul Aquaman și 2 milioane de dolari pentru continuare. Plata s-a derulat conform contractului inițial, însă agentul de presă al lui Heard a susținut că actrița ar fi trebuit să poată renegocia pentru mai mulți bani, ținând cont de succesul filmului. Totuși, directorul de studio a subliniat că sub conducerea sa a fost impusă o regulă de a nu permite renegocierea contractelor la continuări. „Un element important al filosofiei noastre a fost acela de a cere oamenilor să își mențină cerințele”, a susținut el.

Hamada susține că Aquaman 2 – care va avea premierul la anul – a fost gândită inițial ca o „comedie cu prieteni”, cu Momoa și Patrick Wilson, care îl joacă pe regele Orm, fratele său vitreg.

Heard a susținut că rolul ei a fost „diminuat” de-a lungul timpului, însă directorul de studio consideră că acesta nu s-a modificat. Heard mai susține că a mai pierdut cel puțin încă un rol – un film produs de Amazon cu Gael Garcia Bernal – ca și alte contracte datorită campaniei online duse împotriva ei de Johnny Depp.

Articolul precedentJurassic World: Dominion / Jurassic World: Dominația (2022)
Articolul următorJurații au fost rugați în pledoariile finale să decidă: Cine este „Adevăratul” Johnny Depp?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.