Regizorul Justice League, Zack Snyder, a scris, la un moment dat, un film Star Wars după lansarea trilogiei prequel.

Credeți sau nu, Zack Snyder lucra la un film Star Wars la un moment dat. În timp ce regizorul Ligii Justiției și-a exprimat dragostea pentru franciză în trecut, el a confirmat acum că cel puțin a cochetat cu crearea unei intrări în saga. Mai mult, ar fi fost o idee cu totul originală într-un moment unic după ce George Lucas și-a terminat trilogia prequelului.

Zack Snyder a dezvăluit în timpul unui interviu recent, în timp ce își promova noul său film Army of the Dead, care este în prezent în flux pe Netflix. Când a fost întrebat despre șoaptele unui film Star Wars inspirat de Akira Kurosawa din acea vreme, Snyder a confirmat că da, acesta era un proiect la care lucra. Iată ce a avut de spus despre asta.

„DA … AM VORBIT DESPRE ASTA, DAR NICIODATĂ … AM LUCRAT LA ASTA, CHIAR DEPARTE DE UNIVERSUL RĂZBOIULUI STELELOR, DOAR PE CONT PROPRIU, LA FEL CA O CHESTIE DE SCI-FI … ESTE ÎNCĂ O ȘTIINȚĂ -FI CHESTIE, ESTE ACEEAȘI POVESTE, TOCMAI ACUM LAS STAR WARS SĂ FIE STAR WARS. EU, ÎN VÂRSTĂ DE UNSPREZECE ANI, ÎNCĂ VREA SĂ FACĂ ASTA, ACUM DOAR ȘTIU CUM, AȘA CĂ POATE VOM VEDEA ASTA ÎNTR-O ZI. „

Aceasta deschide o serie întreagă de întrebări. Care a fost povestea centrală din filmul Star Wars al lui Zack Snyder? Cu cine tocmai vorbea despre asta? Snyder l-a aruncat pe George Lucas și pe fostul aramă la Lucasfilm? Cât de departe a ajuns acest lucru? Deocamdată, avem mult mai multe întrebări decât răspunsuri. Deși, dacă Snyder o produce în cele din urmă ca o idee originală, este posibil să învățăm multe altele.

Articolul precedentFear Street / Străzile Groazei (2021)
Articolul următorVenom 2: Let There Be Carnage (2021)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.